shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 266 پست کسی بیداره ؟سوال دارم جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1403/07/13 | 04:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دعایشب عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 21440 قربونت گلم اره انشالله اینم بگو بیزحمت محمد آزمون قبول میشه امسال؟
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 یعنی امیدوار نباشم که یروزی نظرش مثبت بشه؟😭ممکنه بم خیانت کنه؟گلم ببخشید اذیتت میکنم بخدا حالم خیلی ... چرا عزیزم احتمالشم هست که نظرشو نتونن عوض کنن یکمم اخه حرف شنو هستش حس میکنم نه خیانت نمیکنه اشکالی نداره گلم امیدوارم مشکلت حل بشه توکلت به خدا باشه قشنگم😍🫶🏻 روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 حسش بهم چیه؟ حس خوبی دریافت کردم اما خجالتیه روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 اینم بگو بیزحمت محمد آزمون قبول میشه امسال؟ اره اما نه اونطور که دلش میخواد روزای خوب توی راه😎✌🏻
حسنا_میرزایی_ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1293 خوب میشه اما نه مثل قبل واقعا از ته دل دوسم داره؟ خیانت میکنه در آینده؟
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 پوستم خوب میشه دیگه داره خیلی رو مخم میرههه خوب میشه اما نه مثل قبل خیلی حساسیت به خرج میذی روزای خوب توی راه😎✌🏻
totfrngi عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 299 چرا عزیزم احتمالشم هست که نظرشو نتونن عوض کنن یکمم اخه حرف شنو هستش حس میکنم نه خیانت نمیکنه اشکالی ... مرسی گلم قربون قلب مهربونت برم خوشکلمالانا هی داره اذیتم میکنه و میگه بعداً زن میگیرمو و ارتباطمون به کل قطع داره جدی میگه ته دلش یا فقد برا عذاب من؟بهتر بگم راجب ازدواجش چی حس میکنی؟آیا ممکنه اون دختر من باشم؟
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 واقعا از ته دل دوسم داره؟ خیانت میکنه در آینده؟ اره دوست داره حسم میگه بستگی به خودت داره روزای خوب توی راه😎✌🏻
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 نه بدخواهت نیست اون بد نمیگه اما تو جمع هایی که پشت سرت حرفه اونم هست در صمن این ی حسه عزیزم گاهی ا ... آرش وارد ارتباط با من میشه؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه
حسنا_میرزایی_ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1293 اره دوست داره حسم میگه بستگی به خودت داره مرسی عزیزم. خودش کلا ادم خیانتکاری نیس با خانمهارو که میببنه عوض بشه حتی نگاهی؟
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 مرسی گلم قربون قلب مهربونت برم خوشکلمالانا هی داره اذیتم میکنه و میگه بعداً زن میگیرمو و ارتباطمون ب ... عزیزمی قشنگم نه میخواد فقد دلتو برنجونه فک میکنه اینطور میتونه جبران کنه و تحت تأثیر اطرافیانشه احتمالا حسم میگه بیشتر کنارش باشی عزیزم باهاش حرف بزنی چون لجبازه خدایی نکرده سر لجبازی اینکارو اما اگه بکنه ازدواج موفقی حس نمیکنم روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4178 مرسی عزیزم. خودش کلا ادم خیانتکاری نیس با خانمهارو که میببنه عوض بشه حتی نگاهی؟ گفتم دیگه حس کردم بستگی به خودت داره عزیزم ولی ادم ارومیه حس کردم خانومهارو ببینه عوض نمیشه مگه اینکه خیلی پیله باشه کسی روزای خوب توی راه😎✌🏻
totfrngi عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 299 عزیزمی قشنگم نه میخواد فقد دلتو برنجونه فک میکنه اینطور میتونه جبران کنه و تحت تأثیر اطرافیانشه احتم ... عزیزدلمی گل من🫂🤍آره بینهایت لجبازه،بیشتر باهاش حرف میزنم پسگلم راجب ازدواج منو اون چی حس میکنی در کل؟🥲امکان پذیره؟موفقه؟خوشحالیم کنارهم؟🥲🥲🥲🥲
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 چرا عزیزم احتمالشم هست که نظرشو نتونن عوض کنن یکمم اخه حرف شنو هستش حس میکنم نه خیانت نمیکنه اشکالی ... عزیزم بنظرت کی ازدواج میکنم و با چجور شخصی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته