2777
2789

همش به گذشته فکر میکنم چیزای بی اهمیت و پوچ کل زندگیو در بر گرفته تو زندگیم تاثیر بد گذاشته همش می‌خوام بخابم تا فکرا قط بشه همش دور خودم میپیچم مشاور تحصیلیم از درس خوندنم ناراضیه ریختم بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه گفتم خانواده یا رفیق سمی عامل اصلی هر بدبختی هست مگر اینکه دیگه چی بشه خانواده یا رفیق مقصر نباشند 

زیاد منزوی هستی ؟هم صحبت سمی و تنهایی و بیرون نرفتن عامل اصلی هست 

باید زیاد بیرون بری و تنها نباشی

همیشه تلویزیون ببین 

مطالعه داشته باش چیزی حفظ کن ، بزن بیرون تو شلوغی باشی حرف بزن 

هم‌صحبت خوب خیلی مهمه 

باید با یکی حضورا یا تلفنی هی حرف بزنی ذهنت گرم بشه

من چند ما پیش متوجه شدم همسرم با یه زن تلفنی حرف زده الان هشت ماه دنیا رو سرم خرابه یه روز خوبم یه روز دوست دارم سرو صورتم رو بکنم حالم بده رفتم دکتر سرترالین نوشت میخورم بدتر میشم خدا آه دلم رو از باعث وبانیش بگیره 

عزیزم برو روانپزشکمن سال کنکورم تحت نظر روانپزشک بودم انگار تازه موتورم روشن شد بعدش

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
عزیزم برو روانپزشکمن سال کنکورم تحت نظر روانپزشک بودم انگار تازه موتورم روشن شد بعدش

اره باید برم ولی توضیح دادن افکارم برام سخته نمیخام دوباره اذیتم کنه

اره باید برم ولی توضیح دادن افکارم برام سخته نمیخام دوباره اذیتم کنه

نه جونم نگران نباش

اگه پیش روانشناس کاربلد بری (ترجیحا هیئت علمی علوم پزشکی شهر خودتونم باشه) از در که میری تو خودش میفهمه لازم نیست توضیحات مفصل بدی

اینکه یک بار بیانش کنی به هر طریقی

خیلی بهتر از اینه که هرروز اذیتت کنه. من کاملا درکت میکنم

الانم به نظرم بخواب فردا با انرژی هر تایمی که راحت بودی شروع کن. به تموم کردن برنامتم فکر نکن و فقط شروع کن و جلو برو و سریعا به روانپزشک مراجعه کن پشیمون نمیشی😉

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ