2821
2789

من جاری ندارم ولی خواهرم با جاریاش واقعا خوبند  

نمیدونم چرا جو اینجا اینجوریه

ولی من چند تا پست راجب ارتباط با جاری تو اینستاگرام دیدم هفتاد درصد باهم خیلی خوب بودن و راضی

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

من اوایل باهاش عالی بودم و حتی با هم درددل میکردیم ولی بعد از یه جریانی فهمیدم با جاری باید خوب باشی ولی صمیمی نشی

یه رابطه ی خوب در عین احترام ولی نه صمیمی

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسم راستکی تو بگو ببینم جاری من نیستی🤔🤔🤔🤔🤔🤔

چراخودشم.  ازمن دورباش. به چه زبونی بگم. ن

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من بایکیشون جووور که چه عرض کنم جون جونی بودیم و ....اخرش رو شد که فقط واسه خرج هاش و راحتی خودش و ح ...

عین منی خواهر ... 

منم شدید رودست خوردم 😣😫‌...

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
عین منی خواهر ...  منم شدید رودست خوردم 😣😫‌...

از خودم حرصم میگیره 😣😣😣 شده بودم الهه فوران خوبی یه بار،با خودم نگفتم این چرا حتی یه بار منو تحویل نمیگیره و .....همش توجیه میکردم تا دستش خوب رو شد  و آی دلم خنک شد بهش گفتم و رنگش پریده بود و ....خاک بر سرش حالا تک و تنها بپوسه خاست خودشو شیرین کنه مثلا واسه مادرشوهر و خواهر شوهر 

از خودم حرصم میگیره 😣😣😣 شده بودم الهه فوران خوبی یه بار،با خودم نگفتم این چرا حتی یه بار منو تحوی ...

خوب کردی به روش اوردی.

من کلی پشت سرم حرف زده لام تا کام چیزی بهش نگفتم. و اصلا به روش نیاوردم. نخواستم رابطه ها بخاطر دوتا حرف خاله زنکی که پشتم گفته بهم بخوره . ولی سعی میکنم کم ببینمش وازش دوری میکنم. خودشم متوجه شده که از رفتاراش بهم برخورده. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

من بایکی ازجاریام خیلی جوربودم مثل خواهربزرگترخودم میدونستمش ولی سریه سوءتفاهم که اصلا تقصیرمن نبودوان ازچشم من دیدبدجوری ازپشت بهم خنجرزد هیچ وقت باجاریاتون جورنشیدمن الان یکساله که بااین که طبقه بالا میشینن خونشون نمیرم مگردعوت کنن که خیلی کم پیش میادمثلا سالی دوبار

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز