راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از خودم حرصم میگیره 😣😣😣 شده بودم الهه فوران خوبی یه بار،با خودم نگفتم این چرا حتی یه بار منو تحویل نمیگیره و .....همش توجیه میکردم تا دستش خوب رو شد و آی دلم خنک شد بهش گفتم و رنگش پریده بود و ....خاک بر سرش حالا تک و تنها بپوسه خاست خودشو شیرین کنه مثلا واسه مادرشوهر و خواهر شوهر
از خودم حرصم میگیره 😣😣😣 شده بودم الهه فوران خوبی یه بار،با خودم نگفتم این چرا حتی یه بار منو تحوی ...
خوب کردی به روش اوردی.
من کلی پشت سرم حرف زده لام تا کام چیزی بهش نگفتم. و اصلا به روش نیاوردم. نخواستم رابطه ها بخاطر دوتا حرف خاله زنکی که پشتم گفته بهم بخوره . ولی سعی میکنم کم ببینمش وازش دوری میکنم. خودشم متوجه شده که از رفتاراش بهم برخورده.
من بایکی ازجاریام خیلی جوربودم مثل خواهربزرگترخودم میدونستمش ولی سریه سوءتفاهم که اصلا تقصیرمن نبودوان ازچشم من دیدبدجوری ازپشت بهم خنجرزد هیچ وقت باجاریاتون جورنشیدمن الان یکساله که بااین که طبقه بالا میشینن خونشون نمیرم مگردعوت کنن که خیلی کم پیش میادمثلا سالی دوبار
من آدم غایب جوابی هستم دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢