2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 71 پست
به چه قیمتی اومدیم و سومی هم خدایی نکرده مریض بود برای دلخوشیشون یه عمر زندگی یه بچه رو حروم کنه خو ...

همون دیگه فکر نمی کنن اصلا 

فقط تو کله هاشون بچه زائیدن می گذره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

موافق یدونشم نیستم

تنها در صورتی که خانواده این شرایطو داشته باشن: 

پول و رفاه 

اعصاب و وقت

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس در مورد علت بچه سوم خواستن درست حدس زدمکارتون به شدت اشتباهه مگه بچه الکیه که بیارید مشکل پسرت رو ...

نه اینکه یادمون بره مگه میشه یادمون بره من شوهرم از جون برای پسرمون مایه میزاریم دوست داره دوباره بچه بیاریم تا روحیم ی ذره بهتر بشه

موافق یدونشم نیستمتنها در صورتی که خانواده این شرایطو داشته باشن: پول و رفاه اعصاب و وقت

خداروشکر پول رفا دارن بچهام همه چی براشون فراهمه اعصاب منو شوهرم بخاطر مریضی بچمون خیلی بهم ریختیم یعنی از زندگی ناامید شدیم

خداروشکر پول رفا دارن بچهام همه چی براشون فراهمه اعصاب منو شوهرم بخاطر مریضی بچمون خیلی بهم ریختیم ی ...

پس بهتره بیخیال بشید💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نه اینکه یادمون بره مگه میشه یادمون بره من شوهرم از جون برای پسرمون مایه میزاریم دوست داره دوباره بچ ...

فراموش کردن منظور فراموشی کامل نیست عزیزم 

منظور اینه یه جورایی حواستون رو پرت کنید از مشکل که اشتباه ترین کاره چون مشکل سره جاشه

بچه سوم بیاد روحیه ات بدتر هم میشه واقعا با این اهداف هیچ وقت نباید بچه آورد چون بچه قرار نیست حال خوب کن باشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

مممنونم عزیزم با همسرم مشکلاتی داشتم که خداروشکر حل فصلش کردم الان همسرم فقط دنبال کار زندگیش مطمئن باش من خودم زندگیم بالا پایین میکنم اگه ی درصد فکر کنم بچه بیارم به مشکل بخوره زندگیم نمیا رم اگه ی زمانی قطعی شد همه چی برای نوازدم پرستار میگیرم خودم به پسرم میرسم

اره واینکه پسرم همش میگه من داداش میخوام اینقدر اینو گفته که شوهرم راضی شده اما الان نمیخوام برم دنب ...

خب خیلی ریسکه که جنسیت مورد نظرتون بشه یا ای وی اف کنین یا کلا زیر نظر باشین چون دوستمم دوتا دختر و یه پسر داشت (واسه پسرشون رفته بودن دکتر تعیین جنسیت) بعد شوهره گیر داده بود که ما یاد گرفتیم چطور پسرداربشیم و میخواست پسراش جفت باشن اتفاقا همون کارا و همون رژیما رو گرفتن ولی چهارمی دختر شد