شما اگه جای من بودید بچه سوم میمیاوردید ی دختر دارم وی پسر پسرم متاسفانه مبتلا به بیماری دیستروفی عضلانی دوشن هست همسرم جدیدا گیر داده زیر نظر پزشک بچه بیاریم منم قبول کردم اما خیلی استرس دارم یعنی من میتونم از پس سه تا بچه بربیام
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداروشکر پول رفا دارن بچهام همه چی براشون فراهمه اعصاب منو شوهرم بخاطر مریضی بچمون خیلی بهم ریختیم ی ...
پس بهتره بیخیال بشید💙
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مممنونم عزیزم با همسرم مشکلاتی داشتم که خداروشکر حل فصلش کردم الان همسرم فقط دنبال کار زندگیش مطمئن باش من خودم زندگیم بالا پایین میکنم اگه ی درصد فکر کنم بچه بیارم به مشکل بخوره زندگیم نمیا رم اگه ی زمانی قطعی شد همه چی برای نوازدم پرستار میگیرم خودم به پسرم میرسم
اره واینکه پسرم همش میگه من داداش میخوام اینقدر اینو گفته که شوهرم راضی شده اما الان نمیخوام برم دنب ...
خب خیلی ریسکه که جنسیت مورد نظرتون بشه یا ای وی اف کنین یا کلا زیر نظر باشین چون دوستمم دوتا دختر و یه پسر داشت (واسه پسرشون رفته بودن دکتر تعیین جنسیت) بعد شوهره گیر داده بود که ما یاد گرفتیم چطور پسرداربشیم و میخواست پسراش جفت باشن اتفاقا همون کارا و همون رژیما رو گرفتن ولی چهارمی دختر شد