ادم چاق رژیمم بگیره لاغر بشه پوستش میوفته فرقی نداره حالا چ عمل چ رژیم اون وزن ازت کم میشه و پوست شل ...
من ۲۵ کیلو تو دوماه لاغر کردم ی جامم نیفتاد لاغری ک تو مدت زیاد باشه پوستو نمیندازه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
برای چکاپ قبل عمل بیمه قبول دارهدستگاه ها آزاده باید اول بخرین بعد فاکتور ببرین برای بیمه که البته ه ...
دیروز رفتم پیش دکتر اسلیو ۸۵میلیون بای پس ۹۵میلیون هزینه ی بیمارستان هم چون خصوصیه بیمه هیچی نمیده ۲۰میلیون هم هزینه بیمارستانه نزدیکه ۱۵۰باید خرج کنم😭
الان ۲۵کیلو تو دوماه بنظرت یهویی نیست؟اسلیو که تو دوماه ۲۰کیلو کم میکنه
خب میگم دگ من سر مریضیم شدم پوست نیفتاد کلا بنطرم یکم فکر کن ما یکی از دوستای مامانمم فوت کرد سرش
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
من عمل کردم با دکتر مهدی جلالی اسلیو خواهرم اما بوتاکس معده زدش حالا جفتمونم راضیم ولی خب من تغییراتم دیگه خیلی واضحه ولی از عملم 3 ساله گذشته والا نمیدونم الان دیگه ایشون چقدر هزینه میگرین اما خب زنگ بزنی بپرسی هم جواب میدن میگن
من دوسال پیش اسیو معده کردم پیش دکتر ناصر ملک پور. خیلی خیلی راضیم هم از دکترم هم از عملی که انجام دادم وزنم یک سوم شده الان ولی خب غیر از دکترتون به خودتونم بستگی داره که بعد از عمل چقدر رعایت میکنید رژیمو ورزش رو
من اسلیوی هستم عزیزم ۴ سال پیش وزنم ۱۱۸ بود الان ۶۴ با دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کردم خودم شهرستانم دکترم تهران ولی کل مراحلمو همه چیزو آنلاین انجام دادم فقط واسه عمل رفتم تهران
فردای عمل مرخص شدم کلا عمل خیلی راحتی داشتم معروفه دکترم قیمتش با اینکه انقدر معروفه اونموقع از بقیه دکترای تهران خیلی کمتر بود
بنظرم ادم با نخوردن ب خودش سختی بده بهتره تا همچین عملی
کسی که وزنش خیلی میره بالا همه راه ها رو امتحان میکنه ولی به محض اینکه رژیمو قطع میکنه دوباره چند برابر قبل چاق میشه
من خودم ۴ ساله اسلیو کردم بادکتر مهدی هاشم اقایی واقعا هیچ عوارضی نداشتم اونموقع ۱۱۸ بودم نمیتونستم حتی چند قدم راه برم الان ۶۴ کیلو هستم واقعا انگار یه زندگی جدید رو دارم تجربه میکنم