2777
2789

بنظرم ادم با نخوردن ب خودش سختی بده بهتره تا همچین عملی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا مگه چیزی دیدین یا شنیدین از کسایی که عمل کردن؟

هیکلا پوست شد ینی هرکیو دبدم حالم بهم خورد ی مشت پوست اویزون چندش شدن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خب شاید اونا سنشون بالا بوده جذب نشده پوستشون اویزون مونده یا شاید ورزش نکردن بعدش !!

نه بابا اکثرا بیست و خورده همه کار کردن رعایت رژیم ورزش ولی بنطرم ادم خودش اروم لاغر کنه واقعا ارزش داره

دکترتون کی بود؟چند کیلو بودی میشه یکم از تجربیاتت بگی

مشهد 

دکتر احمد  نژادرحیم

۱۲۷ کیلو بودم

الان ۶۸ کیلو هستم

قبل عمل پریودم خیلی نامنظم بود و باردار نمیشدم

۱۲ روز بعد عمل پریود شدم و ۱۰ ماه بعد عمل باردارشدم

مشهد دکتر احمد نژادرحیم۱۲۷ کیلو بودمالان ۶۸ کیلو هستمقبل عمل پریودم خیلی نامنظم بود و باردار نمیشدم ...

دکتر اقایی ک تهرانه تو پیجش زده بود بعد عمل تا ۲سال نباید باردار بشید هیچ مشکلی برات پیش نیومد؟

عملش سخت بود؟

نه بابا اکثرا بیست و خورده همه کار کردن رعایت رژیم ورزش ولی بنطرم ادم خودش اروم لاغر کنه واقعا ارزش ...

ادم چاق رژیمم بگیره لاغر بشه پوستش میوفته فرقی نداره حالا چ عمل چ رژیم اون وزن ازت کم میشه و پوست شل میشه یجوری گفتی من فکر کردم خطر جانی چیزی داره این ک خیلی مشکل نیست 

دکتر اقایی ک تهرانه تو پیجش زده بود بعد عمل تا ۲سال نباید باردار بشید هیچ مشکلی برات پیش نیومد؟عملش ...

بله 

حداقل تا ۱۸ ماه نباید باردار بشی

ولی من رو حساب اینکه باردار نمیشم جلوگیری نداشتم

ولی باردار شدم

نه خداروشکر مشکلی نداشتم فقط چون شیرینی جات نمیخوردم و نمیدونستم باردارم تو دوران بارداری افت قند داشتم

من که اصلا درد نداشتم 

خودم قبل عمل خیلی میترسیدم ولی واقعا خیلی راحت تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم

بله حداقل تا ۱۸ ماه نباید باردار بشیولی من رو حساب اینکه باردار نمیشم جلوگیری نداشتمولی باردار شدمنه ...

عمل بای پس میگن خیلی خطرش بیشتر از اسلیوه شما پوستت اویزون شده؟جای بخیه هات چی مونده؟ببخشید سرتو درد میارما این دکتری هم ک پیشش عمل کردین پیج دارن؟

عمل بای پس میگن خیلی خطرش بیشتر از اسلیوه شما پوستت اویزون شده؟جای بخیه هات چی مونده؟ببخشید سرتو درد ...

خواهش میکنم

واسه من که خطری نداشت 

تو خانواده ی من غیر از خودم مامانم خواهرم خالم دخترعموم و خیلی از آشناها عمل کردن 

همه هم رفتن پیش دکتر نژادرحیم

همه راضی ان

فقط بازوهام کمی شل شده 

یه مدت بعد عمل باید ورزش کنی ولی من اصلا ورزش نکردم

جای بخیه ها نمونده 

بله دکتر پیج دارن سرچ کنید میاد

دکتر احمد نژادرحیم