خب چرا باز نمیزاری تو سایته؟ سودش بهتر نیست از خریدواقعی؟
اون طلای خامه ، که اگه بخوای طلای فیزیکیش رو بگیری باید کلی مالیاتو و.. بدی که هرچقدرم طلایی ک سفارش میدی فیزیکی برات بیارن گرم بالاتر باشه هزینه جدایی که بابتش باید بدیام باید بیشتر باشه.
با داستانایی ک داره طلایی ک میری از طلا فروشی میگیری بهتره
بچهها من خیلی از طلاهامو گرمی سه و صد فروختم برای کار شوهرم راه انداخت اونم ضرر کرد حالم خیلی بده😔 ...
عزیزم نگران نبااش من اول خانه داریم همسرم مغازه زد ۷۰ گرم طلا فروختم یک دفعه طلا روز به روز بیشتر می شد همسرم مغازش رو جمع کرد ضرر کرد بعد اون خورد خورد طلا خریدم با وام خانگی با کادوی دخترم و هدیه ی شوهرم برای زایمان با کار کردن خودم ۱۰۰۰ تومن۱۰۰۰ تومن جمع کروم روی سکهه گذاشتم طلا گرفتم ووووو اینا هدف خودم بود هدف شوهرم نبود اگر اونم با من بود کلی می شد
در کل فکر نمی کردم بتونم بخرم شما هم خورد خورد نیت کن بخر حتی سکه پارسیان هدف بزار حتما بهترشو می خری بهت اطمینان می دم
خرید طلا ضرر نداره اگه الان بخری فردا پس فردا که نمیخوای بفروشید که به فکر بالا پایین اومدنشی حداقل یه مدت نگه میداری
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍