2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 39098 بازدید | 58 پست
ای خدااا ، ممنونم ازتون. امیدوارم برای شماهم کلی اتفاقات خوب و پراز برکت بیوفته💕🥹😭

ممنونم از دعای قشنگت😘

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

خب چرا باز نمیزاری تو سایته؟ سودش بهتر نیست از خریدواقعی؟

اون طلای خامه ، که اگه بخوای طلای فیزیکیش رو بگیری باید کلی مالیاتو و.. بدی که هرچقدرم طلایی ک سفارش میدی فیزیکی برات بیارن گرم بالاتر باشه هزینه جدایی که بابتش باید بدی‌ام باید بیشتر باشه.

با داستانایی ک داره طلایی ک میری از طلا فروشی می‌گیری بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه‌ها من خیلی از طلاهامو گرمی سه و صد فروختم برای کار شوهرم راه انداخت اونم ضرر کرد حالم خیلی بده😔 ...

عزیزم نگران نبااش  من اول  خانه داریم همسرم مغازه زد ۷۰  گرم طلا فروختم   یک دفعه طلا روز به روز بیشتر می شد  همسرم مغازش رو جمع کرد ضرر کرد   بعد اون خورد خورد طلا خریدم  با وام خانگی  با کادوی دخترم و هدیه ی شوهرم برای زایمان  با کار کردن  خودم ۱۰۰۰ تومن۱۰۰۰ تومن جمع کروم       روی سکهه گذاشتم طلا گرفتم  ووووو اینا هدف خودم بود هدف شوهرم  نبود  اگر اونم با من بود کلی می شد  

در کل فکر نمی کردم  بتونم بخرم   شما هم خورد خورد نیت کن بخر حتی سکه پارسیان هدف بزار   حتما بهترشو می خری بهت اطمینان می دم

وآسه پارسیان هفت درصد سود میدید؟ من هر یک گرم پنجاه پول ضرب میدم و تمام

مالیات هفت درصده و غیرمنطقی نیست 7 درصد بگیرن 

حتی این 7 درصد روی طلای بدون اجرت و اینا هم لحاظ میشه 

مگر اینکه طلافروشی مالیات‌ش رو نگیره 

میدونم از دست دادن طلا اونم به صورت ضرر چقدر برای ما ادما وحشتناکه🥲🥲ولی شما تو ذهنیت همیشه این فرک ...

وای مرسی عزیزم خیلی خوب بود مرتب دارم جنلتو با خودم تکرار میکنم 

خدا خیرتون بده انشاءالله خیلی لنرژی مثبت دادیدبهم 

عزیزم نگران نبااش من اول خانه داریم همسرم مغازه زد ۷۰ گرم طلا فروختم یک دفعه طلا روز به روز بیش ...

منم صدو سی چهل گرم تقریبا طلا فروختم  سه ماه پیش 

دقیقا مغازه زدیم اونم با مخالفت من 

اما بقول دوستمون به این فکر میکنم که یه خیری تو ضرر کارم هست و انشاءالله جبران میشه 

منم انشاءالله بعد از جمع کردن این مغازه حتما دوباره جمع میکنم 

خرید طلا ضرر نداره اگه الان بخری فردا پس فردا که نمی‌خوای بفروشید که به فکر بالا پایین اومدنشی حداقل یه مدت نگه میداری

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

این دو سه تومنی که شما میگی ، پس اندازای ریز خودم بوده که تونستم پولامو جمع کنم و بخوام با چیز سوت ط ...

عزیزم اینجا داریم راجب ارزش مادی حرف میزنیم نه معنوی و احساسی واقعا با سه تومن طلا گیرت نمیاد بیاد هم اندازه پوست نازک پیاز اونم شاید بهتر سکه پارسیان بخری 

منم صدو سی چهل گرم تقریبا طلا فروختم سه ماه پیش دقیقا مغازه زدیم اونم با مخالفت من اما بقول دوستمون ...

خوشحالمممم ک پیامم ی تاثیر مثبتی داشته براتون ، انشالله تا اخر سال صد برابرشو بخرید🥹✨️