2777
2789

امروز آموزش تو یه شرکتی داشتم. بعد شوهرمم تو همون شرکت استاد مشاوره، خلاصه تو جلسه نشسته بودن منتظر که آقایون برسن و شروع،کنن، که یهو یکی از بیرون اومده تو جلسه، میخاسته شوخی کنه، گفته هر چی به مهندس فلانی پیام میدم بیا جلسن، جوابم نمیده، نگو یه خانوم خوشکلی مدرسشونه دل نمیکنه ازونجاو شروع کرد به قهقهه، بنده خدا نمیدونست که داره جلو شوهرم از من میگه،😂😂😂

شوهرم عصبانی شده گویا ولی به رو خودش نیاورده، بعد که به طرف رسوندن جریانو اومد کلی از شوهرم عذرخواهی کرد، حالا عکس العمل شوهرم با من ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب تا قسمت بعد باید منتظر باشیم؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بعد شوهرم اومده میگه هر چی میگم آرایش نکن، ساده برو، همینه،... یعنی همیشه،آخرش برمیگرده به آرایش من 😒

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

کار به شوهرت ندارم 

ولی به تجربه خودم میگم تو محیط های مردونه هرچه ساده تر بری بهتره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مشکل هول بودن اون‌آقاس نه آرایش

منم همینو میگم اصلا من هر جوری باشم، از یه مدیر ارشد بعیده اینجوری حرف بزنه

کلا جایی که شوهرت کار میکنه کار نکن هر روز یه مشکلی پیش میاد و تو زندگی مشترک هم قطعا تاثیر میزاره

واقعا 👌

کار به شوهرت ندارم ولی به تجربه خودم میگم تو محیط های مردونه هرچه ساده تر بری بهتره

دوس داشتم عکسمو میزاشتم نظر بدین که سادم یا نه، ولی بلد نیستم پاک کنم