2777
2789
عنوان

بچه ها اگه شوهرای شما بودن عکس العملشون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 46 پست
متوجه نشدم، ولی حالا چرا انقدر برات پتروشیمی مهمه؟ بخدا درس بخون مهاحرت کن برو، من اگه کار دولتی ندا ...

میگم شما فکر کنید رشته منو بخوان اونم خانم

مواردی که گفتم تاثیر داره واسه مجاب کردنشون؟رزومه حسابه؟ دیگه عاشقشم چکار کنم

حرص و طمع دارم

دارم میبینم اطرافیانم چقدر پرلدارن که شاغل پتروشیمی ان

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

میگم شما فکر کنید رشته منو بخوان اونم خانممواردی که گفتم تاثیر داره واسه مجاب کردنشون؟رزومه حسابه؟ د ...

اگه پارتی داشته باشی کاری به رشته نداره، غیر مرتبط قبولت میکنن. حالا میگی پارتی نداری شما شانستو امتحان کن رزومتو توی سایت بارگذاری کن خدارو چه دیدی شاید درست شد، ساکن کدوم شهری؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پارتی داشته باشی کاری به رشته نداره، غیر مرتبط قبولت میکنن. حالا میگی پارتی نداری شما شانستو امت ...

خودتون بدون ازموت رفتید فکر کنم

میگید چطوی؟

جنوبم من

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

سلام

وقتتون بخیر

تو ی تاپیک درباره لیفت سینه بود شما سال 1400 کامنت گذاشته بودین که قصد دارید لیفت سینه انجام بدین خواستم ببینم عمل کردین ؟ اگه عمل کردین از نتیجش میشه بگین ؟

و البته اونجا گفتید که ورزش کردین بهتر شدن سینه ها ... میشه از نتیجه ورزش هم بگین اگه ادامه دادین ؟

من الان حدود 30 کیلو وزن کم کردم سینه هام خیلی بزرگ و آویزون و زششششت شدن نمیدونم چیکار کنم 

لیفت کنم و یا بدنسازی و ورزش ؟

ببخشید اینجا پیام گذاشتم آخه استارتر اون تاپیک ، تاپیک رو قفل کرده بود و نمیشد کامنت گذاشت ...

خیلی ممنون میشم اگر  جواب بدین

سلاموقتتون بخیرتو ی تاپیک درباره لیفت سینه بود شما سال 1400 کامنت گذاشته بودین که قصد دارید لیفت سین ...

عزیزم هیچکدومو انجام ندادم، فقط ۲ ساله دارم ورزش میکنم خداروشکر سینه هام عالی شدن، مشکلی ندارم اصلا، ورزش و رژیم خوب بگیر نمیخاد عمل کنی، ضمن اینکه سوتین خوب استفاده کن، خودش فرمشونو قشنگ میکنه، حتی تو خونه هم استفاده کن.

من واقعا جدی میخاستم عمل کنم، ولی مربیم اجازه نداد گفت ۶ ماه ورزشارو خرفه ای انجام بده اگر نتیجه نگرفتی بعد برو، که خداروشکر عالی شد، فقط صبور باش، حداقل ۶ ماه زمان میبره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم هیچکدومو انجام ندادم، فقط ۲ ساله دارم ورزش میکنم خداروشکر سینه هام عالی شدن، مشکلی ندارم اصلا، ...

خداروشکر که ورزش کردین و از نتیجش راضی هستید 

فقط ی چیزی این ورزش که گفتین چه ورزشی منظورتونه؟ منظورتون باشگاه هست یا بدنسازی ؟ یا خودتون تو خونه با مربی شخصی ورزش کردین؟

خداروشکر که ورزش کردین و از نتیجش راضی هستید فقط ی چیزی این ورزش که گفتین چه ورزشی منظورتونه؟ منظورت ...

بدنسازی

خیلی متشکرمخدا بهتون خیر دنیا و آخرت بده

فدات عزیزم، مرسی از دعای قشنگت، ورزشت استمرار داشته باشه، عجله نکن، غذا بیشتر پروتئین بخور کع زودتر ماهیچه سازی کنه واست و اینکه حتما سوتین خوب بپوش، من بالای یه تومن میدم برا هر لباس زیرم

سلام وقتتون بخیرمن یه سوال در رابطه با اکسل داشتم شمارو معرفی کردن میتونم بپرسم؟

سلام عزیزم بپرسید

متوجه نشدم، ولی حالا چرا انقدر برات پتروشیمی مهمه؟ بخدا درس بخون مهاحرت کن برو، من اگه کار دولتی ندا ...

شما رشته تحصیلیتون چی بوده؟با ازمون استخدامی وارد پتروشیمی شدین؟

شما رشته تحصیلیتون چی بوده؟با ازمون استخدامی وارد پتروشیمی شدین؟

صنایع، نه پتروشیمی شیراز ازمون ورودی نداره