ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره من خیلی ها رو دیدم خودم آدم مظلومی نیستم ولی اگه کسی ندونسته یه چیزی بندازه گردنم یا قلبمو بشکنه اتفاق بدی براش میوفته با اینکه من کسی رو نفرین نمیکنم
ما یه فامیلی داشتیم با فامیل دیگمون اختلاف مالی پیدا کردند زنعمو بابام و دائم نفرین میکرد به شوهر عمم الهی داغ بچتو ببینی . متاسفانه بعد از بیست سال داغ دید و یه بچه ی بی گناه مریض شد و از دنیا رفت .بیچاره عمم . حالا دیگه نمیدونم تاثیر اون نفرینا بوده یا نه .
(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
آره من خیلی ها رو دیدم خودم آدم مظلومی نیستم ولی اگه کسی ندونسته یه چیزی بندازه گردنم یا قلبمو بشکنه ...
وای منم دقیقا همینجورم با اینکه آه نمیکشم اگه دلم بشکنه طرف بد میاره با اینکهداصلا به نفرین و آثار بدش اعتقاد ندارم یعنی انرژی بدش بر میگرده سمت ما.با این حال چون مظلوم هستم خدا نشون میده به ظالم.
(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.