2777
2789
عنوان

تف تو شرفت 😩

195 بازدید | 14 پست

ما رل بودیم راحت حرفامونو به هم میزدیم بعد از مدتی برگشتیم به هم و یکسری اتفاقایی افتاد که فاصله افتاد بینمون. و غرور اومد وسط مخصوصا از طرف من.

خودش یه جورایی بحثو میکشه وسط که من هوایی شم و درخواست کنم همو ببینیم اما اون خودش نمیگه! نمیدونم چه لذتی میبره از اینکه من درخواست کنم همو ببینیم!

دلم تنگ شده غرورم نمیذاره خودم پیشنهاد بدم یا میگم نکنه من بگمو بهونه بیاره ( اخه از این کرما هم داره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دلم تنگه 😩البته بعضی وقتا هم کار داره.ولی میدونم ادمی که بخواد هر طوری شده سرشو خلوت میکنه

توهم ی چراغ سبز غیر مستقیم نشون بده خودش خسته میشه میاد جلو

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
توهم مثل خودش کرم بریز

دقیقا باید باهاش بازی کنه کثافتو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چجوری عزیزمراهنماییم میکنی؟

من بگم که نمیشه عاسیسام میترسم همین الان ببینه بخواد دستمو بخونه ناقلا بالاخره فوت کوزه گری من اینه در نهایت ناکام میمیره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چجوری

دیگه تو باهاش بودی ببین نقطه ضعفاش چیه یا مثلا اگه میبینی هعی پیجت چک می کنه ی مدت کلا افلاین شو که بترسه فک کنه اتفاقی افتاده یا مثلا پیج دوستت داره مثلا به دوستت بگو برات استوری بزاره که مثلا مریض شدی اینا سرم زدی زیادم ضایه بازی در نیارین 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️