2777
2789
عنوان

چیزی که بهش گفتم بد بود

420 بازدید | 42 پست

یه ریلزه تو اینستاگرام بود نوشته بود که اگه دوست پسرتون از خودتون بزرگتره و سن بالاس باهاشون بحث نکنید آدمای سن بالا نمی‌شنون خواستم بحثمون تموم شه بدتر شد واقعا انقدر بد بود که دیگه جوابمو نداد‌؟

چه بیشعور جوابتو نداد 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نمیدونم ولی یکی اینو بهم بگ به من ک برمیخوره مخصوصن سن بالاو

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان اون حق داره ؟من فقط برای فانش فرستادم براش

خب اگ موقع بحث فرستادی اره موقع خنده و شوخی نه ولی تو شوخیم ببین جنبش چقدره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خیلی فقط شوخی بود نمیدونم چرا بی جنبه شده انقدر

خودشو چ ص کرده بهت رو نده توام اصلا عقب نکش که فک کنه میتونه تنبیهت کنه دفعه بعد حمله رو شدیدتر کن آ ل ت های نخود مغز سرگردان

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خودشو چ ص کرده بهت رو نده توام اصلا عقب نکش که فک کنه میتونه تنبیهت کنه دفعه بعد حمله رو شدیدتر کن آ ...

رو دادن يعني چی این حرفا رو نداشتیم ما قبلا چیکار کنم الان حمله چی رو شدیدتر کنم 

وای جمله آخرت ولی انقدر هم ضد مرد نباش😂😂

رو دادن يعني چی این حرفا رو نداشتیم ما قبلا چیکار کنم الان حمله چی رو شدیدتر کنم وای جمله آخرت ولی ا ...

ینی کوتاه نیا فک کنه میتونه با شیوه های مختلف آزمایشت کنه که بخواد کنترلت کنه هر دفعه تندتر همون رفتارو تکرار کن 

ضد مرد نیستم طرفم جنس خراب باشه میفهمم

خب باشه پس اگه پیام داد جرش میدم

آره آفرین

وای ولی این آدم کنترل گری نبود

بالاخره از رو مریضی دانسته هاشو داشت روی تو پیاده میکرد لم تو بگیره تو مشت

خب باشه پس اگه پیام داد جرش میدم

اینجوری مشکلتون حل میشه ؟ 

یا میدون جنگتون بزرگ تر میشه ؟ 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....