2777
2789
عنوان

چیزی که بهش گفتم بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 42 پست
بالاخره از رو مریضی دانسته هاشو داشت روی تو پیاده میکرد لم تو بگیره تو مشت

قبلا بهم فقط میگفتن پدو..فیله ولی خب این چند وقت خیلی چکم میکرد اونم بخاطر کاری که خودم کردم ولی نمیدونم دیگه واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا بهم فقط میگفتن پدو..فیله ولی خب این چند وقت خیلی چکم میکرد اونم بخاطر کاری که خودم کردم ولی نمی ...

گرگ بارون دیده کفار بزن در باسنش بابا اون الان باید بیاد خرت کنه نه که خط کش ورداره یبس بازی دربیاره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

گرگ بارون دیده کفار بزن در باسنش بابا اون الان باید بیاد خرت کنه نه که خط کش ورداره یبس بازی دربیاره

آخه میدونه هر غلطی بکنه بازم میرم سمتش و هیچ طوره ولش نمیکنم پرنسس بازی در میاره

نه طبیعتا بدتر میشه همه چی حداقل یه دو هفته ای حرف نمیزنیم

بازم با حرف نزدن مشکلتون حل نمیشه 

پستی ک براش فرستادید  جدا  از اینکه بد بود یا نه تو زمان اشتباه براش فرستادید اون شد هیزم دعواتون 

سعی کن با حرف زدن با رفع سو تفاهم ها مشکلت حل کنی 

پسفردا داخل زندگی مشترک بچه دار میشید مگه میشه با بچه یه هفته یا دو هفته حرف نزنید با هم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

آخه میدونه هر غلطی بکنه بازم میرم سمتش و هیچ طوره ولش نمیکنم پرنسس بازی در میاره

تا کجا میخواد بتازونه یه جا بالاخره نوبت به تو میشه حالا هی تخم نفرت رو تو دلت زیاد کنه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تا کجا میخواد بتازونه یه جا بالاخره نوبت به تو میشه حالا هی تخم نفرت رو تو دلت زیاد کنه

نمیدونم تا جایی که دوتامون خسته بشیم مشکل خاصی نداره فقط یکم زیاد از حد قهر میکنه 

نمیدونم تا جایی که دوتامون خسته بشیم مشکل خاصی نداره فقط یکم زیاد از حد قهر میکنه

چیبگم لابد زیاد اذیت نشدی

بازم با حرف نزدن مشکلتون حل نمیشه پستی ک براش فرستادید جدا از اینکه بد بود یا نه تو زمان اشتباه بر ...

نمیدونم ولی اون پست رو فقط واسه فانش فرستادم چون خب اون خیلی به من میگفت بچه و دخترم و از این حرفا منم بهش میگفتم پیرمرد و خب داشتیم یه بحث الکی میکردیم منم اینو فرستادم بعد گفت الان یعنی من پیر و کرم؟ منم گفتم پیر هستی ولی نمیدونم وضعیت شنوایی ات چطوره دیگه هیچی نگفت با اینکه بعدش معذرت خواهی کردم و گفتم شوخی بود ولی با این وضعیت و کلی چیزای دیگه تنها چیزی که به ذهنمون نمیرسه ازدواجه 

یه چی بیشتر از اذیت شدن ولی خب یه طورایی بدون اون دیوونه میشم واسه همین با همه چیش کنار اومدم حتی یه ...

😐😑😑😑😑😑😑😑