2777
2789
عنوان

رو یکی تو راه مدرسه کراش زدم

408 بازدید | 18 پست

بچه ها یه پسر هست  دو یا سه بار تو راه مدرسه دیدمش پشت ماشین بعد چند بار هی با ماشین از کنارم رد میشه به شدت روش کراش زدم حاجی  خیلی کراش بود من حتی اسمش نمیدونم حتی نمیدونم کیه بنظرتون اگه باز دیدم چیکار کنم توجه اش رو جلب کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به عنوان یه خواهر بهت میگم دیگه بهش فکر نکن و از اینجور اتفاقات فاصله بگیر

مطمئنا خدا دوست نداره با یه نامحرم اینجوری ارتباط بگیری، اصلا اینجور مسائل پایان خوشی نداره

سعی کن به دنبال یه عشق حلال تو زمان مناسبش باشی

الان وقت تحصیل و رشدته، به چیزهای بهتر فکر کن. امیدوارم به دل نگیری🤍🤍

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

خوشش بیاد خودش میاد 😂بسپار به خدا 

یا یبار مثلا ادا در بیار که مثلا غش کردی بعد اومد بالا سرت مثلا بعد که حالت خوب شد بگو گرما زده شدم😂😂البته اگه فک می کنی لاشی نیست یهو دیدی دزدید بردت😂😂

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
چرا حس وحال،قشنگشون خراب میکنید

شما که سنتون بالاتره باید بدونید اینجوری عاشق شدن تهش نتیجه نداره اونم تو این سن که اگه درخت ببینی بقول بعضیا کراش میزنی روش

فکر کنید بچه خودتونه..

شما که سنتون بالاتره باید بدونید اینجوری عاشق شدن تهش نتیجه نداره اونم تو این سن که اگه درخت ببینی ب ...

این حسو حال تو این سنو،سال طبیعی به نظرم چیز بدی نیست 

که بخوایم فراری بدیم  اینا رو

اگه این تجربیات رو نداشته باشن یعنی واین حسو تو دلشون تجربه نکنن یعنی یه جای کار میلنگه 

همه داشتیم یکی میگه یکی هم نمیگه 

مطمعنن خود،شما هم داشتی 

اگه منع کنیم بیشتر سمتش کشیده میشن

این حسو حال تو این سنو،سال طبیعی به نظرم چیز بدی نیست که بخوایم فراری بدیم اینا رواگه این تجربیات ر ...

بله تو این سن ممکنه آدم هر حسی رو تجربه کنه ولی باید کنترل روی احساسات هم یاد بگیره و به این نتیجه برسه قرار نیست هر چی که دلش میخواد هم بهش برسه، باید بدونه یه سری اتفاقات نمیفتن چون به صلاح انسان هستن که اتفاق نیفتن

بعدشم اینکه به کسی که نمیشناسی و نمیدونی کیه و چجوریه، بدون اجازه از خانواده و فقط با یه نگاه و عشق یه لحظه ای بخوای بگی دوستش داری ، درسته؟ تعریف شما از گناه چیه؟

حلال و حرام سن و سال نداره و از کودکی باید آموخته بشه، ایشون که نوجوان هستن جای خود...