2777
2789
عنوان

ایکاش وقت زایمان من مرده بودم

190 بازدید | 26 پست

۱۶روزاززایمانم میگذره واین حال من خوب بشونیس دارم تلاَش خودمومیکنم ب هرچیزی چنگمیزنم ولی موقت حالم خوبه ودوباره بدمیشم احساس میکنم همه چی تموم شده برام دوباره ازخونه مامانم اومدم خونه خودم ولی حالم انقدبدشده تنهایی ک دوبارع ب شوهرم زنگ زدم ببرتم خونه مامانم ازخودمبدم میادنمیتونم سرزندگیم باشم ب بچم عشق بدم من خیلی بی لیاقتم خداهمچین بچه نازی بهم داده ولی من قدرنمیدونم کاش مرده بودم هم خودم راحت میشدم هم شوهرموبچم

تحمل کن عزیزم میگذره 

شما تو افسردگی بعد زایمانی حداقل چهل روز طول میکشه بهتر بشی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی بعداز زایمان هست

به خودت برس

گریه و ناراحتی بکن ولی شبا کسی دوروبرت نیست و بچه شیر نمیدی نزار غم قلمبه بشه تو دلت

من یک ماه گرفتم … فقط چنگ زدم به قرآن و مفاتیح خدا از اون حال منو کشید بیرون…

خیلیا بعد زایمان اینطوری میشن نگو بخودت لیاقت نداری برو تا هروقت حالت خوب میشه بمون

دلم میخادتا۴۰روز بمونم ولی خونه زندگی خودم چیمیشه شوهرم جی شوهرم درکم میکنه ولی حس گناه دارم

این دوره طبیعی میتونی حداقل تا ۳۰روز خونه مادرت باشی تا حال روحی خودت بهتر بشه و. بچت هم کمکت بگیرن. سخته حتما تجربه اوله ولی کم کم راه میوفتی منم مادرم دوهفته پیشم بود و راه دور بودن ولی تمام تلاشمو برای خودمو بچم کردم. سعی کن ناامید نشی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این دوره طبیعی میتونی حداقل تا ۳۰روز خونه مادرت باشی تا حال روحی خودت بهتر بشه و. بچت هم کمکت بگیرن. ...

مامانم ازخداشه بمونم خونشون ولی من همش نگران شوهرم وزندگیمم

دلم میخادتا۴۰روز بمونم ولی خونه زندگی خودم چیمیشه شوهرم جی شوهرم درکم میکنه ولی حس گناه دارم

توالان وارد یه مرحله جدید زندگی شدی نیاز به توجه مراقبت داری 

شوهرتم همینطور اگر تو زودتر حالت خوب بشه بری سر زندگیت بهتره یا بری خونتون تنها با ی نوزاد 

از اونورم شوهرت ببین خانمش افسرده شده