2777
2789
عنوان

چکار کنم حاجتم و از خدا بگیرم

51 بازدید | 8 پست

توروخدا. اگه کاری را میشناسید که به حاجتون رسیدید. بگید. دعاتون میکنم.    

چله زیارت عاشورا. میخوام انجام بدم تو ۲۰روز یعنی روزی ۲بار بخاطر عادت. 

بنظرتون خوبه ؟

قبل اذان صبح یک رکعت نماز وتر به نیت نماز شب بخون

بعد حمد و توحید تو قنوت هر چی میخوای بگو بعد هم تشهد و سلام و تمام

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

شنیدم میگن ۱۵ روز معنی کل قرآن و بلند بخونی جوری که خودت بشنوی 

و در کنارش روزی ۲۰۰۰ با الله و غفور و رحیم و بگی حاجت روا میشی ان شاءالله 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت گرفتی از نماز شب ؟

بله به واسطه این خدا چیزی رو بهم نشون داد که اگه متوجه نمی‌شدم معلوم نبود چندسال از عمرم به هدر میرفت 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اگر مقدوره میشه بگی چی

چند ماه بود شخصی خیلی پیگیر بود دائم توجه و ابراز علاقه و... اما قاطع نبود من رو بلاتکلیف گذاشته بود

از خدا خواستم تکلیف من رو مشخص کنه با این آدم که در کمال ناباوری متوجه شدم این آدم متاهل بود! 

معلوم نبود تا کی میخواست به این بازی کثیف ادامه بده چون بازیگر ماهری بود و فوق العاده خودش رو مومن و مذهبی جا میزد