2777
2789
عنوان

شوهرم برای اولین بار

2100 بازدید | 18 پست

امروز تو ماشین دستشو روم بلند کرد و با پشت دستت یواش زد تو دهنم میگفت ساکت باش ببعدم یه نیشگون محکم از پام گرفت خیلی دردم گرفت میگفت بیا جلو بشین چرا رفتی عقب منم الان زنگ زدم به مامانم گفتم چون از کتک زدن متنفرم الانم که اینارو مینویسم با گریه میگم بنظرتون خوب کردم 

جدی بوده یا شوخی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید به مامانت میگفتی،توام میزدیش

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

وقتی به مامانت میگی باید جدی برخورد کنی و بری خونه بابات وقتی پا خانواده رو میکشی وسط اگر فقط در حد قهر مسخره باشه فقط مامانت رو غصه دار کردی نمیدونم کار درست کردی یا نه ولی منم بودم خیلی جدی برخورد میکردم اگر نیشگون کبود شده پزشکی قانونی میرفتم ولی به مامانم نمیگفتم

کتک شوخی؟

نگفته کتک،گفته آروم زده،بعد گفته نیشگون خب بعضیا شوخیاشون با نیشگونه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کاش به مامانت نمیگفتی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

خب معلومه عصبیه وقتی دیدی عصبانی هستش باهاش حرف نزن هر چی گفت تو ارومش کن برگردی جوابش بدی یا لجبازی کنی اون بدتر میکنه البته کارش خیلی اشتباه بوده که زدتت ناراحت نباش گل فقط از این به بعد دیدی عصبیه دهن به دهنش نذار که بدتر میکنه مثلا همون جلو میشستی رفتی عق نشستی این عصبی تر شده