2777
2789
عنوان

مهاجرت(كمك)

184 بازدید | 11 پست

خانما بيايد از مهاجرت بگيد

خانومي هست كه تو تركيه زندگي كنه؟

يا كشوراي ديگه

از شرايط زندگي بگيد

ممنونم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
میخوای بری ترکیه؟شغلت و میزان تحصیلاتت چیه

شغل كه در خال حاضر ندارم

تحصيلات هم دانشجو كارشناسي هستم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکیه اوضاعش از ایرانم بدتره!!!همینقد زن ستیز هستن دولت دیکتاتور و هزار تا مشکل دیگه.تنها مزیتش اینه حجاب اجباری وجود نداره

تو که مهاجرت میکنی حداقل جایی برو که ارزششو داشته باشه

کیانا،کارن😍😍
ترکیه اوضاعش از ایرانم بدتره!!!همینقد زن ستیز هستن دولت دیکتاتور و هزار تا مشکل دیگه.تنها مزیتش اینه ...

مثلا كحا برم؟

تركيه مزيتش برام اينه كه زبان بلدم خيلي عالي

هر جا بری پول میخواد یا باید یکی ساپورت مالیت کنه۰ خیلی سخته بخوای از صفر شروع کنی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
مثلا كحا برم؟ تركيه مزيتش برام اينه كه زبان بلدم خيلي عالي

عزیزم خب زبانشو بلد باشی بعد مهاجرت به اونجا هیچ تاثیر مثبتی رو زندگیت نداشته باشه به چه درد میخوره

من نمیتونم بگم که شما کجا بری

من خودم دوست دارم مهاجرت کنم به خیلی دلایل به خاطر قانونای ضد زن تو ایران.به خاطر فرهنگ پایین مردم قضاوتهای بیخودشون.به خاطر  اون هزارو یک مشکل دولتی که هممونم میدونیم ضدو بندا اختلاصت،به خاطر اینکه دولت مردمو ساپورت نمیکنه برا اینکه حرف اولو پارتی میزنه و شایسته سالاری وجودنداره ینی اندازه تلاتشت نمیتونی زندگی خوب داشته باشی و .....خیلی چیزاااا که بخوام بنویسم طوماریه ولی خب هیچوقت نمیرم ترکیه چون هزار برابر بدتر از ایران هست .میرم جاییکه این چیزا توش کمرنگ باشه.کشورهای پیشرفته و جهان اول

کیانا،کارن😍😍

ميتوني از طريق تحصيلي اقدام كني مثلا كانادا البته بايد ماهي ٥ تا ٦ تومن اينجا درامد داشته باشي تا اونجا مشكل پيدا نكني و اينكه هزينه تحصيلت اونجا سالي ١٢ تا ١٥ هزار دلاره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

میتونی اپلای کنی و پذیرش بگیری اگه رزومه ی قوی ای داری که اونجا یه حقوق ناویزی بت بدن بعد خودتم اونجا کار کنی

خلاصه که باید چندسال سختی بکشید و یه زندگی دانشجویی داشته باشی تا اینکه درست تموم بشه و بری سرکار ولی به نظر من بازم می ارزه

کیانا،کارن😍😍
هر جا بری پول میخواد یا باید یکی ساپورت مالیت کنه۰ خیلی سخته بخوای از صفر شروع کنی

صفر هم نيستم

حدود ٦٠ تومن هست

میتونی اپلای کنی و پذیرش بگیری اگه رزومه ی قوی ای داری که اونجا یه حقوق ناویزی بت بدن بعد خودتم اونج ...

خيليم خوب ميشه اينجوري

بايد شرايط بستجم ديگه اول از همه