2777
2789
عنوان

لیست وسایل مورد نیاز دانشگاه ✅

1234 بازدید | 44 پست

سلام دوستان عزیز حالتون چطوره ، امروز می‌خوام تجربیات خودم و دوستانم رو لیست کنم و اینجا بذارم ، شما هم اگر نکته ای چیزی بود اضافه کنید✅💚

آها اولش یه نکته ای رو بگم خدمتتون، دوست عزیزی که ممکنه بگی واییییی جامدادی!؟؟؟؟؟؟ اره عزیزم (جامدادی) همون یدونه خودکار یا اتود رو بکنیم تو حلق شما ببریم؟!

چه گاردی داری در برابر نظم آخه!؟

پس اگر مخالف نظم و... هستی تاپیک من رو ترک کن ممنون ازت🌹💚

نکته بعدی وسایلی که من میگم به صورت کلی هست و شما نسبت به رشته خودتون قطعا این وسایل رو کم و زیاد خواهید کرد🌹💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کوله یا کیف مناسب✅

جامدادی جمع و جور و مناسب دانشگاه✅

حداقل 2 تا خودکار ( مثلا مشکی و قرمز ) ✅

حداقل یک رنگ ماژیک هایلایتر✅

کلاسور یا دفتر بزرگ (۲۰۰ برگ) ✅

دفترچه یادداشت بزرگ ✅

اگر عادت به پاک نویس کردن و خوشگل نوشتن جزوه دارید یه سر رسید برای چک نویس✅

ماگ ✅ (من خودم عادت دارم حتما نوشیدنی های گرم بخورم و دلم نمی‌خواد هی پول بدم به نسکافه و قهوه فوری بد مزه دانشگاه)

یه پوشه پلاستیکی دکمه دار✅

فلش ✅

دختر خانوما حتی اگه خودتون نیاز نداشته باشید ممکنه دوستتون یا یه بنده خدا یهویی احتیاج پیدا کنه ، پس اگر دوست داشتید حتما مسکن و یدونه پد توی کیفتون داشته باشید واقعا نجات دهنده اس✅

بقیه چیزا هم مثل ضد آفتاب ، کلید ، کارت و.... دیگه با خودتونه✅😁

اگر عرق می‌کنید حتما مام، اسپری ضد تعریق یا بادی اسپلشی چیزی همراه خودتون داشته باشید ✅🌹

خوشگلای من کسایی که بازم میخواید بگید وای دفتر وای خودکار ، از نظر من خیلی زشته یه دختر و یا پسر بزرگ شلخته و هپلی، سر درگم در به در دنبال یه تیکه کاغذ پاره و خودکار شکسته بگرده برای جزوه نوشتن 🤡😂پس بهتره آدم وسایل خودش رو داشته باشه و به خاطر گنگ بودن حیرت زده و حیران دنبال کاغذ و خودکار نگرده.

اول ترمم جزوه هاتون رو بنویسید که آخر ترم هی دنبال این و اون راه نیفتید برای جزوه و کلی منت سرتون بذارن 🌹✅

موفق باشیددددد😘

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

😂😎دوست داشتم خب ادامه؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😎دوست داشتم خب ادامه؟

چشممم 😂💚

چشممم 😂💚

من 

یه اتود و مداد و دوتا خودکار برداشتم گذاشتم تو کیف 

و یه دونه مینی کلاسور 

ضدافتاب و یه اسپری 

یه رژ هم برداشتم 

ماگ مشکیمو پر از ایس کافی میکنم😎میبرم

همینا فقط 

برای جزوه نویسی صدای استادو ضبط میکنم 😐😂

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

والا بچه های ما خیلی لطف کنن یه سوییچ میگیرن دستشون میان

بعد من انقدر حرصم میگیره آخر ترم یا جزوه ندارن یا خیلی حق به جانت انتظار ۱۰ گرفتن دارن، خب آخه قشنگ تو یه خط جزوه که ننوشتی.

انتظارم داری یا استاد نمره بده یا بقیه جزوه بذاره تو سینی بهت تقدیم کنن.

خیلی زشته آدم انقدر هپلی باشه

عاشق ادبیاتت شدم😂❤️

قربووووونت😀😂

دوستان چه تراول ماگی بگیرم که آب و تایم زیاد گرم نگه داره و نشتی نداشته باشه؟؟؟

از اون مشکیا هستا! از اونا😐😂

من یه اتود و مداد و دوتا خودکار برداشتم گذاشتم تو کیف و یه دونه مینی کلاسور ضدافتاب و یه اسپری یه رژ ...

عالیه 😁💚

البتههههه چه صدا هایی ضبط کردم و هیچ وقت ننوشتمشوووون💔😅