2777
2789
عنوان

پسر جذاب مولتی تیلیارد ولی

112 بازدید | 5 پست

امروز یکی از مشتریامون امده بود شرکت ما پسره فقط 5 تا کارخونه داشت جوووووووون جوووون . خووووووشگل و خوش تیپ و قد بلند و از لباساش بخوام بگم همه لوکس ترین  برندها از دستبند طلاش بگم از گوشیش بگم سرتاپاش بالای یه میلیارد میشد این از لباساش . ماشین شاسی بلند چند میلیاردری  و ...  

گرین کارت امریکا داره و خونش توی یکی از بهترین مناطق تهرانه . و اینا گفته های خودش نیست چون مشتریه ما میدونیم. بعد امروز داشت برای ما چند نفر که سر کار بودیم میگفت من متاهلم و خانمم و پسرم امریکا زندگی میکنن و سالی فقط یکبا ر میان ایران و داشت میگفت از زندگیتون لذت ببرین برین وارد رابطه بشین و ... و وقتی ما بهش میگفتیم نه ما وابسته میشیم بخاطر همین وارد روابط موقتی نمیشیم میگفت الان وان نایت هست و....  من خودم روابطمو جایگزین میکنم با هرکیم دوست میشم  ازدواج میکنه و .... 

وقتی این داشت حرف میزد مدیر فروشمون که یه دختره خداییش بگم ناز و خوش صحبته اما تو روابط با اقایون موفق نبوده تا الان خیلی هیجان زده شده بود بعد که رفتم بهش گفتم فلانی چت شده گفت سری پیش  که امد شرکت منو رسوند خونه بهمم پیشنهاد دوستی داد و گفت با هم باشیم لذت ببریم سفر بریم و بریم شمال ویلامون ریلکس کنیم و ...  و  تو اولین دیدار که ما داشتیم باهاش قرارداد میبستیم و بعد منو رسوند خونه گفت بیا منو بوس کن و من کل راه وحشت کرده بودم و ... الان هم دلم میخواد باهاش باشم هم میترسم وابسته شم چون از اول بهم گفته من ازدواجی نیستم 

حالا سوال من اینه این اقا بینهااااااااااااااااااااااااااااایت خوش صحبت و مودب رفتار میکرد 10000 دلار 100000 دلار براش پول خورد بود . وقتی کسی اینهمه ایتم داره و ارزوی هر دختریه خانم این اقا چطور میشه جدا ازش داره زندگی میکنه ؟اینقدر دلم میخواست ازش بپرسم خوب موقتی خانمت رفته و یا اینکه چرا رفته و دلش تنگ  نمیشه؟ 

فقط ازش پرسیدم با عشق ازدواج کردی و یا اینکه خانمت دلش برات تنگ نمیشه لبخند زد گفت حالا  بگذریم 

و فقط گفت دیدی میگن طرف پولدار ولی میگی کاش جای اون فقیر تر بودم ولی ارامشمو داشتم 

خیلی برام جای سواله مثلا این ادم میاد شرکت ما همهههههههههههههه به تب و تاب میفتن بهترین غذا رو سفارش بدن همه چی تمیز باشه همه مرتب باشن وقتی اینقدر شخصت جذابی داره و من مطمنم تو زندگی شخصیتش میتونه خیلیییی بد باشه و یا خیلییییییییییی بهتر ولی یه خانم به چه مرحله ای میرسه که این همه مزایا رو رها میکنه البته خدا میدونه شاید خانمه مشکل داره و شایدم ازدواج مصلحتی بوده شاید یه مقطع از هم دورن  و هزار شاید دیگه ولی خانمه نمیترسه شوهرش هرز بپره .

و اصلا چرا مردا تنوع طلبن اخه وان نایت  که میگن نمیترسن هزارتا درد بی درمون بگیرن حالا خودشون به جهنم وارد زندگی یه دختر پاک بشن یا مخشو بزنن با این همه اپشنهایی که دارن و اون دخترو مریض کنن 

داشتم میخوندم و میگفتم شبیه رماناست که به اون قسمتی رسیدی که گفت متاهله بعد هم باز هم دنبال دخترای دیگه هم هست

هعی خدا 

از خدا میخوام فردی و نصیبم کنه که حتی اگه در پولدار ترین حالت ممکن هم بود بازم فکر خیانت یه سرش نزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنش هم بخاطر اینکه تنوع طلبه ولش کرده رفته حتما فقط از پولش استفاده میکنه 

واقعا هیچ کدوم از مردا جنبه پولداریو ندارن من هرچی پولدار دیدم حتی پیرمرد همه گند کاری میکردن 

سلام خانم استارتر ببخشید ❤🌹😔لطفا هر کسی میدونه راهنماییم کنه 

تاپیک نمیزنم چون میترسم‌تعلیق شم دانش آموزم ورودی یازدهم رشته انسانی استان فارس برای هزینه سرویس ۵۰۰ تومن و تغذیه برای مدرسم‌مشکل دارم و پدرم معتاد هست وبیکار و منم نمیدونم چیکار کنم کسی نیست که راهنماییم کنه گجا برم چیکار کنم از کی بخوام کمکم کنه؟؟ یا خیری چیزی نیشناسید بتونه بهم کمک کنه امروزم نتونستم برم مدرسه و خیلی ناراحتم

قراردبود برم خوابگاه که حداقل براي غذا دغدغه نداشته باشم اما اونم جور تشد

‌‌‌‌