2821
2789
عنوان

ابروم رفت 😂

1253 بازدید | 28 پست

اقا دیروز دوستمو دعوت کردم کافه

و جالب اینه کافه رو خودم انتخاب کردم یکی از بهترین کافه های شهرمون و بالاشهره

حالا من اومدم کلی ب خودم رسیدم و خوشگل کردم رفتم

وقتی رسیدم جلو کافه درش شیشه ای بود همینجوری رفتم تو در

بعد چندتا پسر خیلییییی خفن که از ظاهرشان معلوم بود پولدارن هنگ داشتن نگا میکردن

منم بعد این ضایع بازی داشتم دنبال دستگیره در میگشتم که دستگیره ای ندیدم هی میرفتم این طرف اون طرف بالا پایین درو نگا میکردم

یکی از پسرا خیلی مودبانه اومد جلو گفت اجازه بدید درو براتون باز کنم

بعد یه دکمه اون گوشه بود اونو زد باز شد در 

منم تشکر کردم رفتم داخل ولی پله رو ندیدم پخش زمین شدم پسره خندش گرفت گفت تو دیگه خیلییی خوبی😐😂

بعد پاشدم گفتم اصلا نمیخوام میرم خونه پسره شنید خندید گفت بفرمایید بالا با یه پذیرایی از دلتون در میاریم(که بعدا متوجه شدم صاحب کافه اس)

وقتی رفتم نشستم و حالا سفارش دادیم دوستم گفت رژت خیلی پررنگه برو کمرنگ کن رفتم تو دستشویی کافه نگو قسمت مردونه بود و خب کسی هم نبود منم دهنمو کج کرده بودم و رژ پاک میکردم به یه حالت بدی بود قیافه ام اون لحظه  یهو همون پسره زد بیرون من یه جیغ خفیف زدم اون زد زیر خنده جوری که واقعا چشاش پر اشک شد

بعد وقتی خواستیم بریم اومد رو میزمون و ب من پیشنهاد داد😐💔😂

😂😂😂😂 منم اونجا بودم عاشقت میشدم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داستان: شانس من اگه آدم بود

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

واای خدا😂😂

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤