2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد

4337 بازدید | 34 پست

بچه ها بیایید کل ماجرا رو تعریف کنم بعد نظرتون رو بگید

عمه من قبل از ازدواج ما عاشق همسرم میشه اونموقع متاهل بوده به همسرم پیام میده و همسر من قبول نکرده بود 

همسر من و شوهر عمم دوستای صمیمی بودن 

روز عقد ما عمم تو محضر چشماش پر از اشک بود و من فکر میکردم خوشحاله 

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

حتی یکبار تو عقد عمم خودکشی کرد بخاطر همسر من بعد کلی پیام داده بود به همسرم که من همه رو خوندم چیزی از سمت همسرم نبود همش گفته بود بچسب به زندگیت و ...اما من میخواستم جدا بشم که همسرم نذاشت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو این چند سال از روی اجبار تو مراسمات مختلف با عمم روبه رو میشدم که مجبور بودم حفظ ظاهر کنم جلو بقیه 
تا اینکه چند روز پیش تو مراسم جشن عموم که همه جمع شده بودیم خونه مادربزرگم متوجه نگاه های خیره عمم به همسرم شدم و دیدم همسرم هم گهگاهی زیر چشمی حواسش بهش هست 
من چون پسرم نو پا هست مدام اینطرف و اونطرف میرفت و من دنبالش میرفتم و مخصوصا کمی دورتر میرفتم تا واکنش دوتاشون رو ببینم و دیدم عمم به بهونه های مختلف با همسرم صحبت میکنه 

یا خدا به قیافه ی عمه ها نمیخوره لاشی باشن

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

چند روز بعدش همون تعطیلات قبل از مهر من رفتم خونه بابام که یه شهر دیگس و همسرم موند خونه بهش زنگ زدم گفتم کجایی گفت دوستم (همون شوهر عمم)زنگ زده گفته بیا خونمون و همسر من هم رفته بود 
بعد چند روز بعدش گفت عمت رو دعوت کن گفتم چرا؟گفت خب یه وعده رفتم خونشون نمیخوام زیر دینشون باشم 
حالا بنظر شما مشکوک نیست؟
گوشیش همیشه دست خودمه چیزی تو گوشیش ندیدم همیشه سر وقت رفته سرکار سر وقت برگشته و چیزی رو ازم پنهون نکرده