2777
2789
عنوان

سالی چندبار😐

114 بازدید | 9 پست

خونه تکونی میکنید

این همسایه ما سالی دوبار کل خونه رو میریزه بیرون همه رو میشوره

همه اب هارو هم ول میده تو کوچه انگار چشمه باز شده وسط کوچه

نه بچه کوچیکی نه چیزی 

نمیدونم من عجیبم که سالی یبار اونم درحد گردگیری انجام میدم و بقیه رو میدم فرش شویی یا این خانوم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایت به شما چ ربطی دارهسرت تو زندگی خودت باشه عزیزم

وقتی اب ناودونش دم درحیاط ماست ربط داره 

یه چیزی یادکرفتین فقط بلدین همه جا به کار ببرید 

جنگل که نیست محله اس رفتار همه به همه ربط داره

فهمیدی عزیزم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

باشه عزیزمشما درس میگیهمیشه پیگیر کارای همسایه هات باش عزیزم

برو خدا شفات بده 

منم برات دعا میکنم معلومه دیونه هستی نمیتونی بفهمی کی چی میگه

ما خودمون عادت داریم سالی دو الی سه بار کلا هم فرش ها رو میدیم میشورن هم اساسی گرد گیری میکنیم وسایلای برقی یا حالا هرچی باشه مثلا پنج سالی باشه که خریده باشیم از مد افتاده باشه عوض میکنیم نو‌میخریم

شما رو‌نمیدونم اما ما بیشتر موقع ها در سال دو الی سه بار کامل خونه تکونی میکنیم 

یکی برای عید که از قبل اسفند شروع میکنیم مثل رنگ کاری دیوار و ...

یکی دیگه هم تو شهریور 

بعضی وقتا واقعا مثلا بیکار باشیم تو پاییز یه جزعی نه مثل توی زمستون اما قشنگ میشوریم میسابیم فرش رو هم حتما در سال سه بار رو میدیدم قالی شویی من بعد دو سه ماه نمیدونم چرا اما حس میکنم از رنگ و روی اولیه میره بدم میاد میدیم قالی شویی

انقدر سر فرش قبلیمون دادیم قالی شویی توی چهار سال ریشه هاش زده بود بیرون عوض کردیم فرشو رفت و آمد هم آخه خیلی زیاد داریم تقریبا

چشم ها دریچه ی روحن!...