2777
2789
هی خواهر دستم فقط رو شکممه😢

فقط میخوای خودتو دیوونه کنی خب بذار چهار ماه دیگه وقتی دیدی به دنیا نیومد اون وقت خیالت راحت میشه تو که با حرف قانع نمیشی راستی اسم براش انتخاب کردی؟خخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میخوای خودتو دیوونه کنی خب بذار چهار ماه دیگه وقتی دیدی به دنیا نیومد اون وقت خیالت راحت میشه تو ...

بنظرت چرا شکمم اومده جلو!؟

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
بنظرت چرا شکمم اومده جلو!؟

همش تلقینه بخدا اگه بچه داشتی تا الان باید لگد میزد دیگه خودتم متوجه میشدی یکی مثل آدم لگد میزنه توشکمت کاملا هم متوجه میشدی چون من دوقلوهام تو چهار ماهگی شروع به لگد میزدن یعنی قشنگ تکوناشونو میدیدم انقد غصه نخور حالا که انقد شکمتو چک میکنی برو جلو آینه از نیم رخ وایسا و نفستو حبس کن شکمتو بده تو زیر نافتو نگاه کن ببین چقد کوچیکه شکمت 

آره فکر کنم اگه فکر میکنی بارداری و تا حالا پریودت عقب نیفتاده دو هفته صبر کن بعد آزمایش و سنو رو تک ...

من ۲۷ اردیبهشت بانامزدم ی رابطه بدون دخول داشتیم ببخشید که انقدر واضح گفتم 

من اردیبهشت پریود نشدم 

۲۰ خرداد چهارتا ال‌دی خوردم و قطع کردم و پریود شدم ۵ روز 

بعداز تموم کردن پریودم شروع کردم به خوردن قرص ال‌دی و فکر ۱۵تا خوردم و باز بعد پنج روز پریود شدم و تیرماه هم پریود شدم از ۲۰ خرداد تا ۶ تیر سه‌تا بیبی‌چک گذاشتم و هر سه منفی

دلم طاقت نیاوردم ۲۲ تیر رفتم سونو و آزمایش و هر دو منفی شدن

مرداد بابونه خوردم و دوباره پریود شدم 

اما خب باز آروم و قرار نداشتم ۷ شهریور دوباره بتا دادم و منفی شد نتیجه هر دوتا بتا 0/1 بود

و ۱۸ شهریور سونوی رحم انجام دادم الان میترسم مبادا اشتباه باشه😢

از طرفی هم فقط اردیبهشت ماه پریود نشدم 

خرداد و تیر با قرص ال‌دی پریود شدم 

مرداد با بابونه 

شهریورم خود به خود پریود شدم که ی هفته پیش بود

الان اما شکمم اومده جلو، هرازگاهی هم فکر میکنم نبض داره یا یچیزی داخلش هست

همش تلقینه بخدا اگه بچه داشتی تا الان باید لگد میزد دیگه خودتم متوجه میشدی یکی مثل آدم لگد میزنه توش ...

اگا داخل بره یعنی بچه نیست!؟

آزمایش بتا چطور!؟اگه ینفر دو بار آزمایش بتا و دوبار سونو داده باشه و منفی باشه خیالش باید راحت باشه! ...

من ازمایشم منفی بود اما خدا می‌دونه دوقلو باردار بودم😂

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

بزار کامل برات بگم من ۲۷ اردیبهشت بانامزدم ی رابطه بدون دخول داشتیم ببخشید که انقدر واضح گفتم من ارد ...

زود عقد کن ک حداقل استرست کمتر شه

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

سریع برو‌پیش روانپزشک 

جدی میگم خودم از اونا بودم که زیر گازو سیصد بار چک میکردم خاموش باشه بعد بارداری چنان وسواس بدتری گرفتم که خدا میدونه

شما تحصیل کرده ای خودتم میدونی باردار نیستی ولی ذهنت درگیره‌برو جلوشو بگیر 

مامان دوتا گل پسر

شما چاق شدی شکمت بزرگ شده😐به نظر میرسه داری دچار وسواس فکری میشی، یه جلسه برو مشاوره روانشناسی.

پریود که میشی یعنی باردار نیستی؟!

سریع برو‌پیش روانپزشک جدی میگم خودم از اونا بودم که زیر گازو سیصد بار چک میکردم خاموش باشه بعد باردا ...

فداتشم عزیزم💞

گلم شما که بارداری سونو و آزمایشت همون بار اول درست بود؟!