میشه برام حساب کنی ببینی من الان چند ماهم بود اگه باردار بودم عزیزم قبل از رابطه ۲۸ فروردین پرزود شد ...
شوخی کردم ببین خودتو عذاب نده من حامله بودم پارسال الانم دوقلو دارم بعدش ی بار جلوگیری نکردم از استرس مردم و زنده شدم حاملگی به همین راحتیا نیست اونم با رابطه سطحی تازه اگه هم پیشاب به دستت خورده و مالیدی به جاییت اونجوری بازم نمیشه خیالت راحت اینا همشچرت و پرته که میگن آدمحامله میشه پس اگرم بودی تا الان انقد استفراغ میکردی و بی حال بودی و کلا ی وضع بدی داشتی ول کن بی خیال از الان بخوای استرس داشته باشی بعد از ازدواجت زود سر هر چیزی استرس میگیری و شوهرتو سرد میکنی و خودتو همپیر میکنی تواشتباه منو نکن
رفتم چیزی نبود، دوبار آزمایش بتا دادم دوبارم سونوآخرین سونو رو هم ۱۸ شهریور رفتم سونوی رحم بود و آزم ...
نه همهی آزمایش ها درست نشون میدن من همیشه ازماشام منفی بود و ماهی که حامله بودم مثبت شد
اگر حامله بودی الان سونوگرافی که رفتی باید بچه رو میدیدن مگه کورن همشون یا همه ی دستگاه ها برا تو اشتباه میزنه یا تو چهار بار پریود شدی باز حامله ای خخخخخخخخ
روز و شبم با گریه گذشته، نامزدمم تا الان چیزی نگفته ولی میدونم خیلی اذیت میشه😭
خب تقصیر خودته که گذاشتی دوران نامزدی بیاد نزدیکت بشه که حالا هی حرص بخوری من بهت قول میدم از بس درموردش سرچ کردی و اومدی نی نی سایت و چیزای عجیب شنیدی که همشونم یا بیشترشون دروغه توهم زدی اینو فرو کن تو مغزت عزیزم که فقط توهم زدی و فوبیا گرفتی اونم شدید
برو با نامزدت ی هوایی بیرون عوض کن از این به بعد مواظب باش حامله نیستی من بهت قول میدم