2777
2789
من ۲۷ اردیبهشت بانامزدم ی رابطه بدون دخول داشتیم ببخشید که انقدر واضح گفتم من اردیبهشت پریود نشدم ۲۰ ...

عزیزم بچه کجا بود هرمون هات بهم ریخته دیگه رابطه نداشته باش و تا عروسی به خودت ظلم نکن برو زیر نظر دکتر تا پریود هات مرتب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه عزیزم، سونو چطور؟!

تو سونو دکتر گفت الان دقیق یادم نیست آندومتر ضخامتش زیاده این انگار یعنی بارداری ،و دکتر گفت حامله ای ،بعدش دوباره آزمایش دادم چند روز بعد مثبت شد

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

پدربزرگم فوت کرده نمیتونیم تا سال بعد😢

خدا رحمتشون کنه 🥲خیلی حواست جمع باشه عزیزدلم.ب مردا اعتمادی نیس 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

عزیزم بچه کجا بود هرمون هات بهم ریخته دیگه رابطه نداشته باش و تا عروسی به خودت ظلم نکن برو زیر نظر د ...

از اون موقع تا الان اونقدر پریشونم که نامزدم میگه غلط کردم من که تورو به این‌روز انداختم😁😢

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
تو سونو دکتر گفت الان دقیق یادم نیست آندومتر ضخامتش زیاده این انگار یعنی بارداری ،و دکتر گفت حامله ا ...

خدا نگهش‌ داره برات 

منم دوبار سونو دادم 

دوبار آزمایش 

دکتر تو سونو اول گفت اگه بتا مثبت شد دوباره برم که منفی شد اما دلم طاقت نیاورد باز رفتم سونو

خدا رحمتشون کنه 🥲خیلی حواست جمع باشه عزیزدلم.ب مردا اعتمادی نیس

خدا رفتگان شمارو بیامرزه

نامزد من به دور از مرداس🥺🤲🏻

خدا نگهش‌ داره برات منم دوبار سونو دادم دوبار آزمایش دکتر تو سونو اول گفت اگه بتا مثبت شد دوباره برم ...

عزیزم شما خیلی داری خودتو اذیت میکنی ،از این بحران ک رد شدی با مراقب کامل رابطه داشته باش تا روح و روانم در امان باشع

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

عزیزم شما خیلی داری خودتو اذیت میکنی ،از این بحران ک رد شدی با مراقب کامل رابطه داشته باش تا روح و ر ...

ممنون گلم، پس من اگه چیزی تو شکمم بود مشخص میشد دیگه چون تقریبا بعداز چهار ماه رابطه آخرین سونو رو رفتم اینجوری بچه کامل مشخص میشد تو سونو!؟