2777
2789

میگه دیگ معلم نمیگیرن دیگ استخدامی نداره کسی دیگ نره سراغ لین ازمونا😑😑حالا دخترش هنوز سر کلاسم نرفته تازه قبول شده 

یا مثلا دخترش تازه گواهی نامه ثبت نام کرده دیگ حافظ شیرازی خبر داره بعد دخترش دوبار رد شده افسر میگه افسر با ما لجه با دخترم مشکل داشته واسع این ردش کرده 😑😑من ۴ ساله راننده ام اون موقع عا اولا ک می نشستم همیشه میگفت رانندگی لرا زن بده و نمیدونم آخر تصادف میکنن چجوری بهت ماشین میدن 

کلا اینقد بلا سر من آورده من رشته ام ازمایشگاه دخترش رشته اش حقوق بود همیشه میگفت حقوق بهتره رشته شما کار نداره حالا همون با آزمون رفته معلم ابتدایی شده  ک دیگ خدا رو بنده نیست من هنوز درسم تموم نشده میگه تو دیگ سر کار نمیری 

یا ما  زمین خریدیم دومادش هم خرید اون یه جای پرت خرید با بقیه پولش زمین رو ساخت ماهمه پول دادیم زمین جای خوب گرفتیم با متراژ بالا  هر جا نشست گفت اینا دیگ نمیتونن زمین بسازن پول ندارن 😭

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بهش بگو دخترت با رشته حقوق نتونسته کار پیدا کنه رفته معلمی ببین دیگه چقدر بی عرضه بوده

وای خیلی بد ذاته ما بهش کاری نداریم همینجوریرمیاد آتیش میندازه میره تو قلبم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده بهش خودتو بزن به اون راه وقتی رفتی سر کار یا زمین ساختین خودش دهنشو میبنده

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

این داره تابلوازحسادت منفجرمیشه

اره کلا برا همه همینجوریه ولی منو خیلی اذیت کرده یادمه وقتی شوهرم اومد خواستگاری من چون شوهرم میشه وسر خواهر شوهرش یه روز شوهرم دعوت کرده بود خونش بهش غذا داده بود بعد هموناج گفته بود نرو فلانی رو بگیر بیا دختر منو بگیر ۰😕

خب هیچی بهش نگو فقط دیگه معاشرت نکن یا نادیده اش بگیر فکر کن منگل

نه با خودش نه دخترش معاشرت ندازم بعد همین باعث شده فک کنن بهشون حسودی میکنم 😶😶 می‌ بینمشون بدنم رعشه میفته. 

ما هرکاری بکنیم باز اون حرف داره بزنه 😶

بعضیا اینجورین دور و بر منم هستن همش حرف میزنن ولی خب من اهمیت نمیدم و سعی میکنم با عمل ثابت کنم که حرفشون بیخود بوده 😊

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چرا اهمیت میدی بخدا توجه نکنی اونم بدترمیسوزه

جلو روش اهمیت ندادم هیچ وقت بهش ولی هرچی ساکت میشینم بدتر میکنه رسما بهم تهمت خراب بودن زد منم  هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم و گفتم اگ شوهرم بفهمه سرت میبره میزاره رو سینه ات از اون روز خفه شده حالا دختر کوچیکه اش دنیا رو آباد کرد

بعضیا اینجورین دور و بر منم هستن همش حرف میزنن ولی خب من اهمیت نمیدم و سعی میکنم با عمل ثابت کنم که ...

نمیشه اهمیت نداد یادمه دبیرستان بودم فقط آدم قرتی بودم ولی هیچ دوست پسری نداشتم ابرو برام نزاشته بود تو رو مادرم میگفت ذخترت خرابه حالا دختر خودشو سگ نگا نمی کرد از بس قیافه نذاشت واسه همین با حجاب بود بعد الان دختر کوچیکه اش با پسرای دانشگاهش میاد شهرمون دور میزنن میگه بهش گفتم یوقت نیای جلو همسایه ها چون اینا جبنه ندازن حرف در میارن 😐😐