2777
2789

ما تو یه ویلای بزرگ بودیم که خواهر شوهر و جاری و اینا همه با هم هستیم و چون زیاد موندیم هر کس جدا برای خودش آشپزی میکرد و ظرف می‌شست 

یبار جاریم ک تعدادشون زیاد هم هست داشت ظرف 

می‌شست و فقط یه کاسه و بشقاب از من تو حیاط مونده بود بعد منو از اونور حیاط صدا زد بیا بیااااا بیاااا من کلی راه اومدم بعد گفت بیا این بشقاب و کاسه مال توست خودت بشورش یعنی واقعا بین اون همه ظرف خیلی مهم بود ؟شما باشید ازین حرکت ناراحت میشید ؟ با اینکه من تو کارای دیگه خیلی کمک دادم بهشون چندبار حیاط خیلی بزرگ رو کمکش تمیز کردم با اینکه نوبت اون بود آخه حیاط رو نوبتی تمیز میکردیم 

و اینکه همش از من ایراد میگیره مثلا فرز باش 

اینکارو کن اون کارو کن من تازه وارد هستم بین شون 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عجیبین ی خانواده این دیگه دوتاتون غذا بپزه دوتاتون ظرف بشوره 😅رفتین خوش بگذرونین مثلا

دیگه قرار شد هرکسی جدا باشه چون بچه های اونا خیلی اذیت میکردن و سر غذا بهانه میگرفتن 

بنظرم اینجور ادمادبیشعورن من اگه بودم میشستم اصلا روم نمیشه بگم بیا ظرفاتو بشور و واقعا خجالت میکشم ...

راستش منم آخه چند باز ظرفها قاطی شده بود من شستم دادم بهش خیلی زشته آدم در حال ظرف شستن باشه بعد طرف رو صدا کنه بگه بیا بشقابتو ببر کثیف بده دست طرف

دیگه قرار شد هرکسی جدا باشه چون بچه های اونا خیلی اذیت میکردن و سر غذا بهانه میگرفتن

خب دیگه حالا ک اینجوری کردین جای گله و ناراحتیم نداره عزیزم

جاریته مادرت نیست قطعا همون ی کاسه براش خیلی زور داشت 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

خب شما اشتباه کردی عزیزم با خانواده شوهر علی الخصوص جاری مسافرت نباید رفت رفتی هم زمانش خیلی کوتاه ک ...

والا رسم خانواده اینه همه دور هم باشن اگه نرم هم مادر شوهرم ناراحت میشه موندم چه کنم 

خب دیگه حالا ک اینجوری کردین جای گله و ناراحتیم نداره عزیزمجاریته مادرت نیست قطعا همون ی کاسه براش خ ...

من چندبار بهش کمک دادم مثلا بچه شو خواب کردم و غذا دادم تا بخوابه یا بچه شو نگه داشتم بره با شوهرش بکرده  یا به جای اون کل حیاط رو تمیز کردم چون خسته بود واقعا بهم برخورد 

خب دیگه حالا ک اینجوری کردین جای گله و ناراحتیم نداره عزیزمجاریته مادرت نیست قطعا همون ی کاسه براش خ ...

خب زور داره بچه هاشم  هم نسپاره به من بره گشت و گذار. اونم چند ساعت حس میکنم ازم سواستفاده شده