2777
2789
عنوان

بچه ها تروخداااااا بیایین

149 بازدید | 16 پست

خاهش میکنم خواهش میکنم نترکونین تازه از تعلیقی دراومدم فقط سوالههه

چند تا جواب بگیرم قفل میکنم❤

من دستم به کار نمیره بخاطر اتفاقای این یکی دو روز پیش ک اتفاق افتاد

نمیتونم کاری کنم 

مثلا یکیش اینه میخام لباس زمستونی بخرم باز میگم بابا ولش از کجا معلوم زنده موندیم!!!! 

عاشق هوای سردم دیروز خیلی سرد بود با خودم میگفتم ینی این آخرین زمستونیه!!!!! 

اصلا کلا فکر و ذکرم شده این جن گ لعنتی 

بخدا همش به فکر بچه ها و مردم بی گناهم 😭😭😭

تروخدا بگید بنظرتون چیزی میشه آیا؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیشه خیالت راحت

نمیخام وارد بحث بشم فقط برو قشنگ زندگی کن

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

چقدر خودتو درگیر کردی ول کن بابا اگه قرار ی روز بیشتر زنده نباشی از اون یروز استفاده کن نشستی غصه چیزی را میخوری که اصلا نطری نمیشه در موردش داد

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

هیچی نمیشه خیالت راحتنمیخام وارد بحث بشم فقط برو قشنگ زندگی کن

خدا کنه

بخدا ترسو نیستم 

دیروز داشتم اخبارا رو نگاه میکردم یهو تو اخبار فیلم ترکیدم موشک رو نشون داد پرسم از ترس چسبیده بود بهم 

این طفل معصوم ها چ گناهی کردن!!!  

خدا کنهبخدا ترسو نیستم دیروز داشتم اخبارا رو نگاه میکردم یهو تو اخبار فیلم ترکیدم موشک رو نشون داد پ ...

هیچی نمیشه اینجا نمیشه حرف سیاسی زد برو خریدت رو کن خیالت راحت

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

حتی اگه بزننم تا اخرین لحظه عمرش ادم همیشه باید لذت ببره تو از کجا میدونی دور از جونت زمان مرگت کی. پس بیخیال زندگی کن تا آرامش داشته باشی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
دو روزه اینجوریم دلم برای بچه ها و مردم بی گناه میسوزه

من خودم از اینکه بزنه  یا اینکه با مواد شیمیایی مثل فسفر ممنوعه و   سیانور حمله کنه میترسم.  اخه دیشبم از یکی از اینا استفاده کرده بود توی بیروت. منم خیلی میترسم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.