2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نه

155 بازدید | 17 پست

به نظرتون این رابطه رو ادامه بدم یا نه. پسر ۲۶ سالشه، تحصیلاتش دیپلم و کار آزاد. من ۳۲ سالمه ، فوق لیسانس و مدرس اما رسمی و استخدام نیستم. پسره میگه تا چند سال آینده شرایط مالی ازدواج ندارم باید صبر کنی اگه میخای. من چهرم زیباس و چهره ی اونم زیباست. من کوچیکتر از سنم می زنم ولی باز مشخصه بزرگترم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چ چیز این آقا خوشت اومده؟

چ تضمینی هست ک چند سال دیگه سر حرفش بمونه؟

اینو یادت باشه اون آقا چیزی رو از دست نمیده این چند سال،ولی شما عمر و جوونیت میره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه چند سال صبر کنی شما میشی ی زن چهل ساله و اون اقا میشه یسر 34 ساله به این فکر کن که حداقل ی سال از ازدواجت بگذره بعد بچه دار شی زن زودتر از مرد شکسته میشه الان جونی تو میانسالی قشنگ مشخص میشه مخصوصا تو سن یائسگی زن 

یه ذره بشناسش ببین واقعا راست میگه یا نه چون اگه صبر کنی برای تو دیر میشه نه اون

دوستم داره. ولی خب خودمم شک دارم که اصلا ارزشش رو داره پاش وایسم و اینکه آیاد اعتمادی هست بهش که احساس و تصمیمش عوض نشه

تهش یه سال برای یه پسر صبر کنی بیشتر اشتباهه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چرا

اختلاف سنیتون پس فرداهمودرک نمیکنید

توی یه دعوای ساده سنتومیزنه توسرت بعدم میخوای پاش بمونی ۵سال دیگه یکی روببینه ازاون خوشش بیادبعدشماسن ازدواجت میگذره تومیمونی ویه دنیاحسرت وموقعیت هایی که ازدست دادی

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

دوستم داره. ولی خب خودمم شک دارم که اصلا ارزشش رو داره پاش وایسم و اینکه آیاد اعتمادی هست بهش که احس ...

دقیقا همینه بعدم تو باید به اختلاف سنیتون توجه کنی بنظرم برای اون هیچوقت دیر نمیشه چه تضمینیه تو بیشتر باهاش جلو بری اون پشیمون بشه