2777
2789
عنوان

مرد بد دل

378 بازدید | 15 پست

خانوما لطفا کسایی که تجربه دارن کمکم کنن.من با همسرم دوست بودیم و بعد تقریبا ۳ ماه ازدواج کردیم بخاطر گیرای خانوادم خب اوایل ادم میزنه به سرش هیچ عیب و ایرادی رو تو طرف نمیبینه و البته واقعا دوران دوستی نمیشه فهمید یه سری چیزارو از وقتی عقد کردیم دعوا و بحث سر حجاب شروع شد البته اینکه مهمونی نمیومد طرف خونواده من (بجز خونه مامان بابام) اگه میومد هم با کلی بحث یا نمیزاشت من جایی برم!و... به مرور بعد یکسالو نیم این رفتاراش درست شد با صد تا مشاوره اما رو حجابم تعصب نشون میده یه مدت با صحبتهای مشاور خوب شد الان باز همون‌جوری شده تو خیابون که قدم میزنیم همش چشمش به منه ک گردنم دیده نشه حتی به موهامم گیر میده چرا زیاد بیرونه با این ک روز اول و دوران دوستی منو همینجوری دیده بود چه بسا بی حجاب تر بودم امشب یه مانتو کوتاه که ست با شلوارش و رنگش مشکی هست رو با شلوار گردویی رنگ پوسیدم که شلواره هم ازاده جذب نیس و چون میدونستم گیر میده ک جلوی مانتو کوتاهه دستک شالمو طوری انداختم که روی بدنمو تا پایین رون نزدیک زانو میگرف از اول شروع کرد چرا اینو با شلوار رنگ دیگ پوشیدی و ال و بل سعی کردم قانعش کنم بعد رفتم داروخونه چیزی بگیرم اومدنی با تلفن حرف میزد عصابش از اونجام خورد بود تو کارشم چند وقتیه ب مشکل خورده با کلی بدهی و عصاب خوردی بعد برداشت گف دیگ این مانتو رو با شلواری جز شلوار خودش نپوشی!گفتم من ک رعایت کردم شالمو بلند گرفتم چیزی از جلو دیده نشه گف رفتی داروخونه دستتو بلند کردی کارتو بدی باسنت اومده بیرون مانتویی ک پشتت بلنده!و کلی لباسایی ک میگ اینو با اون شلوار نپوش اونو با اون بپوش....خسته شدم امشبم دعوامون شد چند تا حرف بد بارم کرد منم گریم گرف اومدم خونه از همه جا بلاکش کردم از خطای مامان باباشم زنگ ژد پیام داد ج ندادم ...خیلی طولانی شد پیامم  ولی خسته شدم راهکار بدین چیکار کنم خیلی صبرکردم تا الان کلی دعوا و قهر داشتیم ولی حس میکنم درست بشو نیس چون باباشم خیلی بد دله راستی با کار کردنمم مشکل داره فقط ارایشگاه و اینک خودم مغازه داشته باشم اوکیه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم حرفاش خیلیم غیر منطقی نبود

به بددلی نمیخور  به شناختش از مردا میخورد

بنظرم از رو دوست داشتن بود

اینکه دوران دوستیم اهمیتی به حجابت نمیداده چون مطمئن نبوده همیشگی باشی شاید فکر کرده توام مثل اینهمه دختر

حالا براش خاصی که حساس شده

ولی بددلی نبودن بنظرم

بنظرم حرفاش خیلیم غیر منطقی نبودبه بددلی نمیخور به شناختش از مردا میخوردبنظرم از رو دوست داشتن بودا ...

بالاخره منظورم اینه با این علم ک میدونست من حجابم چطوریه اومد جلو

هیچ کس خوب نمیشه بعد عروسی بدتر میشه که بهتر نمیشه @نیلایییئییئی

تازه اونجا مامان بابامم نیستن هرکار بخواد میکنه

الان اینکارا اسمش بد دلی نیس یکی یکسره نگا کنه ک موهات از شال چقد بیرونه یه ذره شالت رفت کنار همش شال منو درست میکنه رو عصابه دیگ اونم تو دوره الان ک این چیرا اصلا مهم نیس بعد میدونی کجاش دردناکه؟این ادمایی ک انقد حساسن که کجات کی اومد بیرون چند بارشنیدم خودشون ب همون قسمتای خانومای دیگ نگا میکنن ک انقد حساسن

چه رفتارایی داره ؟

فلان جا برو فلان جا نرو 

هرجا میری خودم می‌برمت ومیارمت

آرایش بیرون زیاد نکن 

چی پوشیدی ؟کجا میری 

جایی که برم همش می‌پرسه کی اونجاست 

مرد هم هست زیاد صمیمی نشو 

اکثرا جر وبحثمونم سر همین چیزاس

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه اونجا مامان بابامم نیستن هرکار بخواد میکنهالان اینکارا اسمش بد دلی نیس یکی یکسره نگا کنه ک موها ...

دقیقا درست شنیدی 

منم میخواستم بگم روم نشد 

آدمای بددل خودشون چون اینجورین برای همین حساس میشن برای همسر خودشون

فلان جا برو فلان جا نرو هرجا میری خودم می‌برمت ومیارمتآرایش بیرون زیاد نکن چی پوشیدی ؟کجا میری جایی ...

وااای شوهر منم همینه اولا دعوا بوذ ها من یه دختری که مامان یابام رو این چیرا گیر نبودن این همش میگف خودم ببرمت خودم بیارمت یا بعد مهمونی هی میپرسه مردا هم بودن؟یا الکی رو نوه خالم که سه سالم از من کوچیکتره حساسه میگ ازش بدم میاد اسمشو نیار بعد جالبه جاریم میگ شوهر اونم گفته از پسر داییت بدم میاد

دقیقا درست شنیدی منم میخواستم بگم روم نشد آدمای بددل خودشون چون اینجورین برای همین حساس میشن برای هم ...

صددفعه بهش گفتم میگه چه ربطی داره...ولی منکه میدونم ربطشو چرا بابا و داداشم اینجوری نیستن؟ و هزاران مرد دیگه