2777
2789
عنوان

لوندی چیه

170 بازدید | 20 پست

تو رفتارم زنانگی ندارم

دوست دارم یکم سیاست داشته باشم

آیدی پیج اینستاگرام که محتوای این سبکی نشون بده رو لطفاً می‌فرستید 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوندی یعنی بی لول نباشی لول خودت ببری بالا ببین داد نزن ملایم کن تن صدات

باکلاس،باش خوشبرو خوش رفتار بخند 

محترم باش مودبانه حرعت رک بزن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خودت باش 

یادبگیر کجافرز باشی کجا سربه زیر

زن لوند اشپزیش مشحر زن لوند خونه داریش درکنار لوندیش

زن لوند بلده محیط کارش چجوری باشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

زن لوند مدیریت همه کار بلده

لوندی ذاتیه خواهر تلاش نکن نتیجه عکس میده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مرسی عزیزم شما خودت تجربه شخصی نداری؟

زنی که خرج داره ارج داره

به خوانواده همسرت محبت زیاد نکن عادی میشی

به خودت برس حتی وقتایی که حالت بده 

باشگاه برو

یکم با ناز حرف بزن ته بعضی حرفارو یه کش ریز بده زیاد مصنوعی با ناز حرف نزن یه کوچولو هم صداتو نازک کن عادت میکنی 

صاف نشین مثل نردبون😂یه کوچولو مثلا کج بشین نمبدونم بهش چی میگن اخر بعضی حرفا گردنتو کج کن

لبخند ملیح همیشه بزن عطر بزن با ناز راه برو ولی نه پیش همه 

اینارو تو نی نی سایت دیدم

مسیحی ام✝️
لوندی یعنی بی لول نباشی لول خودت ببری بالا ببین داد نزن ملایم کن تن صداتباکلاس،باش خوشبرو خوش رفتار ...

میشه جزئی تر بگی منظورتون از اینکه لولم رو ببرم بالا چیه؟ چیکار کنم 

علاوه بر اینا چند مثال که تمرین کنم رو میگی عزیزم

بدون قصد خودستایی میگم تو جمع که می‌شینم شاید از لحاظ ظاهری و اطلاعات عمومی از بقیه بهتر باشم اما حرفم بردی نداره. 

این اذیتم میکنه

الان از منشن شما حس خوب گرفتم چه نکاتی رو باید رعایت کنم 

زنی که خرج داره ارج دارهبه خوانواده همسرت محبت زیاد نکن عادی میشیبه خودت برس حتی وقتایی که حالت بده ...

چقدر تایپ کردی مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی

مشکل من اینه با کسی که اوکی باشم زود صمیمی میشم و راحت حرف میزنم 

چقدر تایپ کردی مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتیمشکل من اینه با کسی که اوکی باشم زود صمیمی میشم و راحت حر ...

اول که اوکی شدی باهاش اشنا شو وقت بگذرون برو بیرون ازش سوالای زیاد در مورد خودش کن تا بشناسی اگه ادم درستی بود باهاش راحت شو خودتو بی ارزش نکن اگه درست نبود اگه وابسته شدی ولش کن مطمعن شو عادی میشه برات

مسیحی ام✝️