2777
2789
عنوان

لوندی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
میشه جزئی تر بگی منظورتون از اینکه لولم رو ببرم بالا چیه؟ چیکار کنم علاوه بر اینا چند مثال که تمرین ...

ببین اول اعتماد به نفست ببر بالا و اینکه قاطع مقتدر صحبت کن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
میشه جزئی تر بگی منظورتون از اینکه لولم رو ببرم بالا چیه؟ چیکار کنم علاوه بر اینا چند مثال که تمرین ...

کتاب زنان زیرک بخون بهت کمک میکنه نکاتی باید رعایت کنی هرکسی بسته ب شرایط اخلاق خودش و شرایط زندگیش ممکن لوندی من بساز باش لوندی یکی دیگه یطور دیگه من فقط نکات کلی گفتم ک بدونی اساسش اینه سعی کن مقتدرانه حرفت بزنی زن لوند همیشه مرتب مودب

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که اوکی شدی باهاش اشنا شو وقت بگذرون برو بیرون ازش سوالای زیاد در مورد خودش کن تا بشناسی اگه ادم ...

میشه ازتون راهنمایی بگیرم متوجه شدم خیلی خوب راهنمایی میدید و منطقی حرف میزنید

چقدر تایپ کردی مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتیمشکل من اینه با کسی که اوکی باشم زود صمیمی میشم و راحت حر ...

درونگرا باش