2777
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 74 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیخیال بابا تا وقتی کسی بهت ابراز علاقه نکرده این فکرارو نکن خودتو بدبخت نکن، حالا منکه اومد خواستگاریم ابراز علاقه هم کرد بعدش علاقش فروکش کرد، منم هی میگفتم نه دوسم داره، بیخیال توروخدا وقتی یکی میفهمیم دوسمون نداره قشنگ باهاش کنار بیایم بهتر از اینه چندسال خودمونو عذاب بدیم بخاطر فکرای الکیمون( من خودمو میگم جسارت به شما نبود) 

ن ببین با اعتماد بنفس باش از همه چیز مهم تر همینه ک اعتماد. بنفس داشته باشی قطعا اونم جذبت میشه😍 ام ...

نمی‌دونم والا

قربونت عزیزدلم همچنین ان‌شاالله بهترین ها برات رقم بخورن و توهم به خواسته دلت برسی 

اوووووو امیدوارم 😂

نمی‌دونم والاقربونت عزیزدلم همچنین ان‌شاالله بهترین ها برات رقم بخورن و توهم به خواسته دلت برسی اووو ...

ممنونمممم 😍 ❤️ ولی الان خودتو درگیرش نکن هر وقت اومد جلو تصمیم بگیر❤️

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

و منی ک با امضات لبخند زدم:)))))😍

عزیزمممم   

الهی همیشه دلت شاد باشه  

لطفا با لبخند وارد شوید  سه ساله خواننده خاموش بودم پس کاربر تازه وارد نیستم   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست& من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست♡