2777
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 74 پست
کلا پسر عمه و پسر دایی ها همیشه تو حاشیه هستن ( پسر خاله و دختر خاله ها همه میگن این واسه اون این وا ...

دقیقاااا دقیقاااا یه جوری هم رفتار میکنن انگار نه انگار حالا پسرخالهه اگر باشه یکم باهاش راحت رفتار میشه اما اینا هیچی 

ای جان فداسرت عزیزم ان‌شاالله خوشبخت باشی 

و پسر عموت هم خوشبخت بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنوووونممم❤️ولی فک کنم عمه شمام ، شمارو زیر نظر دارننن بلههه😛

نمی‌دونم والا کاش میشد فهمید 

راستی امشب موقع سلام علیک یکدفعه روبوسی هم با عمه انجام شد من و کشید طرفش منم ادامه دادم😂

نمی‌دونم والا کاش میشد فهمید راستی امشب موقع سلام علیک یکدفعه روبوسی هم با عمه انجام شد من و کشید طر ...

وا دادی کهههههه وا نده بذا سرسنگین بمونی خواهرممم من ۲ ساله این رفتارارو دارم میبینم اون یکی عمم میگه مبینا واسه ماس(منظورش اینه مثلا مت عروس خانواده پدریم میشم😂😂) آرایش میکنم اما خیلی ساده سعی میکنم رفتار کنم واقعنم بخاطر همیناس ک عمم باهام اوکیه سعی کن خود واقعیت باشی حالا اگه حرف رد باهات حرفو بزن 😂🤣

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

وا دادی کهههههه وا نده بذا سرسنگین بمونی خواهرممم من ۲ ساله این رفتارارو دارم میبینم اون یکی عمم میگ ...

نه بخدا اصلا به من ربط نداشت خود عمم اومد طرفم من تعجب کردم موندم دیگه ادامه دادم

اوووو خوب تو که دیگه تموم شده ای😂 هممم باهاتن

دقیقا منم فقط یه آرایش ساده و کلا تو جمع ساکتم فقط اگر مخاطب قرار بدنم حرف میزنم 

نه بخدا اصلا به من ربط نداشت خود عمم اومد طرفم من تعجب کردم موندم دیگه ادامه دادماوووو خوب تو که دیگ ...

خب پس رفتارتم پسندیدست،  من یکم اجتماعیم با عمم حرف میزدم ک جمع سکوت مطلق نشه بعد همه میخندیدن 😂 😭 بنظر من اوکیه همه چییز اره همدنی ک خودت فک میکنیی ارههه😂😛😛

خب پس رفتارتم پسندیدست، من یکم اجتماعیم با عمم حرف میزدم ک جمع سکوت مطلق نشه بعد همه میخندیدن 😂 😭 ...

😂 اووووو نه بابا تو دیگه عالی ای نه من فقط چند سری پیش جا عمم بد بود گفتم عمه شما خیلی اینجا جاتون بده با من جابه‌جا بشیم دیگه با کلی قسم جابه‌جا شدیم 😂

😂 امیدوارم اما بازم هرچی فکر میکنم باورم نمیشه آخه خیلی تفاوت وجود داره

😂 اووووو نه بابا تو دیگه عالی ای نه من فقط چند سری پیش جا عمم بد بود گفتم عمه شما خیلی اینجا جاتون ...

ن ببین با اعتماد بنفس باش از همه چیز مهم تر همینه ک اعتماد. بنفس داشته باشی قطعا اونم جذبت میشه😍 امیدوارم رشته خوبیم قبول بشی یجا خوب قبول بشی مطمئن باش اونام میان فقط منتظرن نتیجه بیاد

فانتزی نزن گل هر چی که هست ممکنه هیجان زودگذرباشه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔