2777
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 74 پست
این خوب بوده منم با خودم میگفتم خوبه رو این یکی کراش نیستم و چقدر خوشحال بودم اما نمی‌دونم چی شد که ...

من زیاد دلتنگی کشیدم 

گریه کردم و ...

خلاصه تونستم بالاخره باهاش کنار بیام 

دوست داشتنم یک طرفه بود .فکر می‌کردم اونم دوستم داره 

عمه جان به نظرم اصلا تو قید و بند این چیزا نیست عمه جان این چند وقت خیلی پیگیر نتیجه قبول شدن من بود ...

وای عمه منم همینههههه ببین من امسال دوازدهمم تابستون جوقع اعلام نتایج زنگ زده بود ب مامانم گفته اره فلانی(پسرعمم)گفته نتیجه کنکور اومده مبینا چیکار کرده و اینا بعد مامانم بمن گف پششمام ریخت تازه وقتی اومده بودن اوفف منو کشت از بس از پسرش تعریف کرد اه🤣🤣🤣

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا فکر نکنم آخه 😂من 19,20 اما من فعلا حوصله ندارم 😂

عزیزم😍حالا کوچولویید دوتاتون..فعلا درستو بخون..اینا بیشتر جنبه سرگرمی برات داشته باشن😂ما خانوما عشق این چیزاییم😂

راستی اینم بگم شبی که نتایج رتبه اومد دیدیمشون همون شب عمه و اون یکی پسرش گفتن چیکار کردی و رتبه چند شد من های مکث کردم بگم آخر گفتن بگو و فلان و منم گفتم کلا خیلی پیگیر این رتبه و رشته من بودن به طوری که برای همین پسره ما اصلا پیگیر نبودیم حتی الان هم نمی‌دونیم رتبش چند شده بوده

من زیاد دلتنگی کشیدم گریه کردم و ...خلاصه تونستم بالاخره باهاش کنار بیام دوست داشتنم یک طرفه بود .فک ...

خیلی خوب کردی عزیزم ان‌شاالله بهترین ها برات رقم بخوره

منم موندم دوطرفس یانه 

وای عمه منم همینههههه ببین من امسال دوازدهمم تابستون جوقع اعلام نتایج زنگ زده بود ب مامانم گفته اره ...

اوووو چه جالببب😂 عمه خانم شما حسابی پیگیری😂

عزیزم😍حالا کوچولویید دوتاتون..فعلا درستو بخون..اینا بیشتر جنبه سرگرمی برات داشته باشن😂ما خانوما عش ...

اره بابا خودمم اصلا قصدم نیست اما اگر واقعا اینجور باشه خیلی جالب میشه 

اوووو چه جالببب😂 عمه خانم شما حسابی پیگیری😂

اره ماشاالله حالا نمیدونم قصدشون جدی هستتت یا نههه چون هی جلوم میگف قراره برا فلانی خونه بگیریم گفتم عه چه خوب 😂😂

گفتی جانا دیوانگی کن خطر ندارد...

اره ماشاالله حالا نمیدونم قصدشون جدی هستتت یا نههه چون هی جلوم میگف قراره برا فلانی خونه بگیریم گفتم ...

واااااااااااااااااااای برا شما عاااااالیههه تکلیفت روشن می‌خوان حسااااااابی 😂

کلا پسر عمه و پسر دایی ها همیشه تو حاشیه هستن ( پسر خاله و دختر خاله ها همه میگن این واسه اون این واسه این🤣 دختر عمو و پسر عمو کمتر پیش میوفته ،، در کل این پسر عمه یه گوشه چشمی بهت داره تازگی هم حتما تو دلش افتاده، اما تو تابلو نکن ( چون اگه نظرات ماها برعکس دراومد حداقل گند نزنی 🤣 باور کن این تجربه من هستش از پسر عمو خوشم اومد سنم کم بود ۱۷ ، خیلی سااال پیش، هیچی بهش گفتم😭🤒😫😫 اونکه با مجرده هنوز ۳۷ سالشه، من ازدواج کردم خیلی سال پیش، و هنوز که میبینمش یعنی میخوام آب شم ،،، تابلوووووو نکنید که سال های بعد پشیمون میشد 

تجربه های من 👻😁( البته گند زدم ) سری بعد یچی دیگه تعریف میکنم واستون🤣🐧