2777
2789
عنوان

نمیدونم خودم بهش پیام بدم یا نه🙁

205 بازدید | 29 پست

الان خیلی اعصابم خورده اینقد رو اینکه خودم اول بهش گفتم چرا ... حرص خوردم ک دیگه خودم بهش گفتم نمیخامت

الان کاتیم و دوبار بعد اینکه بهش گفتم برو پیام داده ولی بازم راهیش کردم

اما سیاست صفر 

میدونم از اولش خراب کردم ولی کاش یه راهی بود ک میتونستم اوکی بشم باهاش💔😭

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

چند وقته باهمید ؟

از قبل یه شناخت کمی داشتیم چون فامیل دور بودیم

از زمستون فامیلی چت میکردیم

از عید دیگه تو رابطه ایم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی با دلیل منطقی کات کردی دیگه خودتو سرزنش نکن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

حتما دلیلی داشتی برا کات فدای سرت مطمئن باش کار درست انجام دادی

دلیلم این بود ک وقتی ازم پرسید کیو میخای مث خنگا گفتم خودت

بعد همش حس میکردم‌ خاستگاری از سمت من بود پس اون استقلال دختر بودن ازم گرفته شده

راستش خودشم همش تو فاز غم بود و دخترا رو همه رووووو با مهربونی جواب میداد منم کم مونده بود روانی بشم

وقتی با دلیل منطقی کات کردی دیگه خودتو سرزنش نکن

اره ولی دل حرف حالیش نمیشه

دلیلم این بود ک وقتی ازم پرسید کیو میخای مث خنگا گفتم خودتبعد همش حس میکردم‌ خاستگاری از سمت من بود ...

جهان پر از فراوانیه این نشد بهترش ان شاالله 

بعدم حتما لیاقتتو نداشته ک مردد بودی آدم واقعی ک بیاد جای تردید و ... نمیذاره 

خب قشنگم هنوز به شناخت بیشتری نیاز دارید

چی بگم والا فععلا ک شناخت ب کنار کلا کاتیم

اره ولی دل حرف حالیش نمیشه

پیام بده پس 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

جهان پر از فراوانیه این نشد بهترش ان شاالله بعدم حتما لیاقتتو نداشته ک مردد بودی آدم واقعی ک بیاد جا ...

اره خودشم واقعا اجازه نمیداد یه لحظه از علاقم پشیمون نشم😂

چرا دخترا باید بهش پیام بدن ؟ 😐

دقیقا مشکل اصلی من همینه

بابا اینقد خوب جوابشونو میده 

یکی از فالووراش ب خودش اجازه داده اول اسم و تاریخ تولد اینو بزاره ایدیش باورت میشه؟من گر میگیرم میگه بیخیال مهم نباشه مگههههه میشهههه؟؟؟

پیام بده پس

زشت نیس سه بار فقط بهش گفتم ی خاسته دارم اونم اینه ک رو گوشیت پیاممو نبینم