2777
2789
عنوان

نمیدونم خودم بهش پیام بدم یا نه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
دقیقا مشکل اصلی من همینهبابا اینقد خوب جوابشونو میده یکی از فالووراش ب خودش اجازه داده اول اسم و تار ...

وا چه مشکوک چرا باید اول اسم اونو بنویسه 😑 

پسره وقتی باهاش رل بودی اصلا تو بیوش چیزی نزاشتع بود که بقیه بفهمن رل داره یا پست و استوری ؟ 

شاید فک میکنن سینگله🥲

زشت نیس سه بار فقط بهش گفتم ی خاسته دارم اونم اینه ک رو گوشیت پیاممو نبینم

نمیدونم عزیزم 

من یا یکاریو میکنم یا نمیکنم دیگه اینکه اون چی گفت من چی گفتم رو توجهی نمیکنم مهم اینه اون لحظه دلم آروم بگیره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه مشکوک چرا باید اول اسم اونو بنویسه 😑 پسره وقتی باهاش رل بودی اصلا تو بیوش چیزی نزاشتع بود که ...

اول اسم ک چیزی نیس میگم کلللللللللللللل تاریخ تولدش روز ماه سالللل

من سکته فقط

نه اصن تازه تو فاز غم بود همیشه از قبل من با من و بعد من

کلا یه بارم عاشفانه نذاشت

البته‌منم نذاشتم و انتطاری نداشتم 

ولی خب دلمم نمیخاست عمونه بذاره حداقل ب احترام من ک خوش بودیم

مثلا کلی باهم خوش بودیم یهو استوری غمونع میذاشت ادم برق س فاز از سرش میپرید

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

نمیدونم عزیزم من یا یکاریو میکنم یا نمیکنم دیگه اینکه اون چی گفت من چی گفتم رو توجهی نمیکنم مهم اینه ...

دقیقا منم مث خودتم ولی تا وقتی ک حرف غرور نباشه😑

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

دقیقا منم مث خودتم ولی تا وقتی ک حرف غرور نباشه😑

خداییش این غرور رو تو نی نی سایت فهمیدم چیه 🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اول اسم ک چیزی نیس میگم کلللللللللللللل تاریخ تولدش روز ماه ساللللمن سکته فقطنه اصن تازه تو فاز غم ب ...

چندسالشه ؟ 

حتما کم سن هست 

چون اگ سن بالا بود حداقل ادم یه قلبی اول اسمی میزاره تو بیوش تا بقیه بفهمن طرف رل داره 😕

چندسالشه ؟ حتما کم سن هست چون اگ سن بالا بود حداقل ادم یه قلبی اول اسمی میزاره تو بیوش تا بقیه بفهم ...

سه سال از من بزرگ تره ۲۳

شاید همزمان با چند نفر رله شایدم زیادی ادم راحتیهالان دیگ همه رلا تو بیو پیجشون یچی میزارن مشکوک میز ...

چی بگم والا

فعلا ک رفته تا ببینم بعدا چی میشه

حالا دیشب زن برادرش دیشب اصرار بیا با یکی اشنات کنم😐😐😐خدا میدونه اون منو واسه کی میخاست .‌نمیدونست من خودشو جاریم میدونم😐😂

وای فقط برادر زنشو 😐😂🤣خواهر نداره بعش نزدیک شی بفهمی چیکار میکنه ؟

یه دوتا خواهر داره همون نزدیک نشم بهتره ادمو از وسط نصف میکنن اینقد زبون دارن ک نگو

این زن داداشش دختر خوبیه فقط نمیشه راجب این ازش پرسید ضایعس

یه دوتا خواهر داره همون نزدیک نشم بهتره ادمو از وسط نصف میکنن اینقد زبون دارن ک نگواین زن داداشش دخت ...

پس باید صب کنی از زنداداششم خبر بگیری 

اگ هم برگشت حتما شرط و شروط بزار 

بیو ایناشو درست کنه 

پس باید صب کنی از زنداداششم خبر بگیری اگ هم برگشت حتما شرط و شروط بزار بیو ایناشو درست کنه

بنظرت اگه پیام داد

اصن جوابشو ندم؟ یا اگه دادم مثلا هر پنج شیش ساعتی یه سری از پیاماشو جواب بدم؟ 

بعدش اگه التماس کرد ک بمونه شرط بزارم برا اخرین بار؟

اره همینکارو کن ۲ ساعت ۲ ساعت جواب بده ۶ ساعت زیادهراستی شغلش چیه ؟

باباش از این کله گنده های وضع توپه

با باباش کار میکنه و داداشاش