2777
2789

من جدیدا رفتم کلاس موسیقی و کلاسمون ۱۰ نفرس بعد استاد کلاس کلا به من بی توجهی میکنه میگفت سوال دارید دست بلند کنید یا میخواید جیزی بگید من دست بلند میکردم کلا به من توجهی نمیکرد منو میدید و داشت حرف میزد ولی بهم توجهی نداشت یبارم ک توجه کرد به حالت مسخره باهام رفتار کرد ک همه خندیدن یا یبار گفت باشه توام بگو انکار من اشغالم…

من ناراحتم از خودم که چرا با وجود این رفتارا هی دستمو بالا بردم بچه ها توروخدا یچیزی بگید آروم شم من از خودم ناراحتم ک چرا هی دستمو بردم بالا دارم خودمو له میکنم قول دادم به خودم که دیگه خفه شم تو کلاس پلی الان هی‌دارم خودمو سرزنش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری پول میدی برو بگو یکی دیگرو باتو بزارن یا پولتو پس بگیر برو جایه دیگه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

استادت رو عوض کن

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگه میخوای به خودت احترام بذاری کلاستو عوض کن

شما میری کلاس که سوال کنی یاد بگیری کلاسی که توش هیچی نگی فعال نباشی نتونی اشکال‌هاتو بگی برطرف شه به چه دردی میخوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

روانیه استاده 

من جات باشم دیگ کلاسش نمی‌رم 

تو رفتی حس خوب بگیری ولی به حاش حالت داره بد میشه 

در آغوش بگیرم و نجاتم بده قاتلی بدنبال من است که گاه به گاه در آینه میبینمش....    

عزیزم تو اشغال نیسی اون بیشعوری که این کار و باهات کرده آشغاله همین فردا صبح یا زنگ بزن یا برو پیشش و بگو که از رفتارش ناراحتی و میخوای کلاس و عوض کنی پولتم پس بگیر چارتا چیزی هم بهش بگو

عزیزم هر کلاسی که شرکت کنی شرط اول اینه که با استادت راحت باشی و با شما با احترام برخورد بشه که بتونی بابت هزینه ای که کردی چیزی یاد بگیری و روحیه ات عوض بشه 

با مدیریت آموزشگاه صحبت کن بگو باهات بد برخورد میکنه بگو از کلاست راضی نیستی و کلاست رو عوض کنن 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

رفتی پول کلاس موسیقی دادی که تهشم دستتو بالا نبری؟

قیافه جدی به خودت بگیر تا وقتی مسخرت کرد با دیدن قیافت حس کنه حرکت ضایعی انجام داده.

فقط دستتو نبر بالا کلامی هم صداش کن تا حس کنه کارت  ضروری تره

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-