2821
2789
عنوان

تومور مغزی

565 بازدید | 46 پست

خواهشا بدای پدرم دعاکنید تورابه قرآن باتمام وجود دعاکنید پدرم دوماهه که سردرد شدید داشتن امروز رفتن دکتر تشخیص تومور مغزی دادن که اینقدر بزرگ شده که خیلی خطر ناکه وکمتر دکتری زیر بارعملش می ره

حق باشماست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب حق بزرگی خدا به حق همه ی معصومین و مظلومین انشاءالله ب سلامتی عمل میکنن و خوب میشن♥🤲

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
ب حق بزرگی خدا به حق همه ی معصومین و مظلومین انشاءالله ب سلامتی عمل میکنن و خوب میشن♥🤲

ممنون دوست عزیز ممنون ازدعاتون توراخدا به فکرم باش ودعا کن

حق باشماست
خدا کنه پدرم واقعا مهربونن حتی برای حیوونا غذا می ذاشتن نمی دونم چیکار کنم

پس بخاطر همین مهربونیاشونم که شده خدا بهتون میبخشتش

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

ممنون دوست عزیز ممنون ازدعاتون توراخدا به فکرم باش ودعا کن

عزیزم حتما سرنماز دعا میکنم و براشون حمدشفا میخونم خدا همه ی مریضارو شفا بده همینطور پدر شمارو 🤲

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
پس بخاطر همین مهربونیاشونم که شده خدا بهتون میبخشتش

😭😭😭😭😭😭😭اینقدر مظلومن ومی خوان ماهاناراحت نشیم که تحمل کردن به خدا دکتر امشب می گفت چطوری تحمل کرده این همه درد را؟😭😭😭

حق باشماست
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز