2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت بچه من چیه

162 بازدید | 10 پست

تهوع دارم بالا نمیارم ولی هرازگاهی یکم سرم درد میگیره گاهی وقتا شیرینی دلم میخواد گاهی وقتا ترشی ترشیجات لواشک دوس دارم از هیچی بدم نمیاد خیلی هم گرسنم میشه مدام گشنمه شبا تهوعم بیشتره تهوعم از ۵هفته شروع شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت شدکه 😂

من حالت تهوع دارم اشتهام کم شده به چیزای شور علاقه دارم 

سونوگرافی گفته احتمال زیاد دختره قربونش برم

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

پسررررر

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سخت شدکه 😂من حالت تهوع دارم اشتهام کم شده به چیزای شور علاقه دارم سونوگرافی گفته احتمال زیاد دختره ...

😂😂انشالله هرچی هس سالم باشه خودمم موندم چیه ولی حسم میگه دختره 

😂😂انشالله هرچی هس سالم باشه خودمم موندم چیه ولی حسم میگه دختره

انشالا عزیزم اول سالم باشه بعد اون چیزی که میخای خدا بهت بده

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘