سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 عنوان آمپول دگزامتازون برای کمر درد 1324 بازدید | 13 پست کمردرد بدی دارم آیا آمپول دگزا میتونه موقت دردمو تسکین بده؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1403/07/10 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 دیکلوفناک یا شل کننده عضلات فایده نداره اصلا در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 بابا کورتون نزن بخدا نزن.شیاف دیکلوفناک بزار شیاف اصلا تاثیری نداره دیگه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15472 بله مشکلی نیست اگر زیاد نمیزنید والا کترولاک هم خوبت میکند پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
reza320 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1001 فایده نداره اصلا استخر رو امتحان کنقدم بزن توی استخر من سه روز روی زمین بودم تا رفتم استخر بهتر شدم حرکات کششی نکن بار هیچ بلند نکن حتی گوشی و کیف
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 بله مشکلی نیست اگر زیاد نمیزنید والا کترولاک هم خوبت میکند آخرین بار دو سال پیش زدم. اون روز رفتم کترولاک زدم اصلا تاثیر نداشتیعنی دگزا درد کمرو آروم میکنه؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 استخر رو امتحان کنقدم بزن توی استخر من سه روز روی زمین بودم تا رفتم استخر بهتر شدم حرکات کششی نکن با ... دکترم گفت استخر برو ولی هنوز نرفتم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15472 آخرین بار دو سال پیش زدم. اون روز رفتم کترولاک زدم اصلا تاثیر نداشتیعنی دگزا درد کمرو آروم میکنه؟ دگزا اثرات ضد درد قوی دارد ولی بنظرم مشکلتون چیز دیگه ای هست پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 دگزا اثرات ضد درد قوی دارد ولی بنظرم مشکلتون چیز دیگه ای هست مشکلم دیسک که بیرون زده😔 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 دگزا اثرات ضد درد قوی دارد ولی بنظرم مشکلتون چیز دیگه ای هست ممکنه وقتی عصبی میشم دردم بدتر شه؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
reza320 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 1001 دکترم گفت استخر برو ولی هنوز نرفتم روی ۱۰ بار جلو بعد دنده عقب بعد از طرف پهلو ها شنا نکن خیلی هم اروم و استراحت کن اصلا فشار نیار
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27773 روی ۱۰ بار جلو بعد دنده عقب بعد از طرف پهلو ها شنا نکن خیلی هم اروم و استراحت کن اصلا فشار نیار خیلی ممنون از لطفتون در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍