2777
2789

دوستمه کارش دارم هیچ مشکلی هم نداریما ولی یه سری حرفا باهاش دارم عصری زنگ زدم ج نداد 

ده روز پیش زنگ زدم باز ج نداد هفته قبلم همینطور

البته یه بار بیشتر نزنگیدم فکر نکنید کنه شدم بهش

مگه کوره نمیبینه گزارش تماس رو

به سرم زده با یه خط دیگه فردا بزنگم بگم فکر نکن عددی هستی فلان حرفو باهات داشتم نکشیمون پرنسس

(اینم بگم مشکلات خانوادگی دارن درگیرن ولی خوب به من چه)

نمی‌دونم کار درستیه یا نه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

آره مشکلات داره ولی خوب خیلی بیشعوره میتونه پیام بده بگه الان موقعیت صحبت کردن ندارم بعدا حرف بزنیم

خب شعور نداره که نمیگه 

شایدم غصه هست ازت ، بی دلیل ، با دلیل 

نمیدانم

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

میدونم چندان درست نیست ولی خوب کم کم دارم عصبی میشم

من تجربه مشابه داشتم دیگه نه بهش زنگ زدم نه پیام خودش پیگیر شد