2777
2789
عنوان

معلم عربی یا فلسفه و منطق

392 بازدید | 17 پست

خانوما من رشته تحصیلیم جوریه گه هم میتونم عربی تدریس کنم هم فلسفه و منطق اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم . شما خودتون دانش آموز بودید کدوم درس رو بیشتر دوست داشتید ؟ یا اگه جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟

راستش عربی اگه متوسطه اول باشه خیلی راحته و درساشون سبکه و خب بحث کنکور و نهاییم نیست میتونی در حد کتاب کار کنی و تمام .

اما فلسفه و منطق چون فقط متوسطه دوم داره سخت تره ، بحث نهایی و کنکور باید خیلی قوی کار بشه با دانش آموزا یعنی یه کم سختی بهم وارد میشه.

اما از طرفی میگم عربی چیه واقعا عربی یاد بگیریم که چی بشه و اکثرا دانش اموزا بدشون میاد خانواده ها به عربا فحش میدن .

موندم بین راحتی خودم از نظر تدریس و جایگاهم کدومو انتخاب کنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر نوع فکرت عجیبه. مگه مذهبیا فقط عربی حرف میزنند. 

در زمام قدیم عربی یک زبان جهانی بوده مثل انگلیسی الان. 

من ندیدم کسی به عربی فحش بده. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من باشم عربی .

چون هم راحت تر از فلسفه و منطق هست و هم اینکه فقط با بچه های انسانی سر و کار نداری برای همه ی رشته ها هست و اینکه میتونی اگر بعدا خواستی کلاس خصوصی هم بزاری .

و یه نکته دیگه اینکه برای انتخاب مدرسه و پایه تحصیلی دستت باز تره و میتونی راحت تر انتخاب کنی .

فلسفه و منطق هم خوبی های خودشو داره . اینکه کلا میخوای ۳ تا کتاب رو تا اخر کارت تدریس کنی به منطق دو تا فلسفه و این خودش یه مزیته . 

چه قدر نوع فکرت عجیبه. مگه مذهبیا فقط عربی حرف میزنند. در زمام قدیم عربی یک زبان جهانی بوده مثل انگل ...

نه عزیزم منظورم این نبود فکر کنم بد بیانش گردم منظورم به مذهبی و غیرمذهبی نبود .

من خودمم که دانش آموز بودم میدیدم یه سری همکلاسیام که نمیتونستن یاد بگیرن غر میزدن چرا باید عربی یاد بگیریم به چه دردی میخوره . انگلیسی چون بین المللی هست نمیتونن غر بزنن ولی الان تفکر نسل جوان اینجوری شده گه عربها دشمن ما هستن چرا باید زبانشون یاد بگیریم وگرنه من خودم یادگیری زبان های خارجی رو دوست دارم حتی اسپانیایی خودم کار میکنم . تو کنکورم عربی رو از همه درسام درصد بالاتر زدم 

یعنی به نظرتون دبیرا دیگه مذهبی نیستن یا همه دبیرای عربی مذهبی هستن ؟

ربطی ندارع،ولی من چون خودم زبان دینم رو دوست دارم بلد باشم عربی رو ترجیح میدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من باشم عربی .چون هم راحت تر از فلسفه و منطق هست و هم اینکه فقط با بچه های انسانی سر و کار نداری برا ...

درسته ولی یه چیزی هم هست . برای ادامه تحصیل ارشدم احساس میکنم فلسفه بهتر از عربیه . اگه عربی بخوام تدریس کنم شاید مجبور بشم ارشد هم عربی بخونم .

نه عزیزم منظورم این نبود فکر کنم بد بیانش گردم منظورم به مذهبی و غیرمذهبی نبود .من خودمم که دانش آمو ...

اها درسته 

بله من دانش اموزام به معلم عربی شون علاقه ندارن. همش بدش رو میگن. 

متوسطه اولم. ولب خود درس عربی مشکلی ندارن 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

اها درسته بله من دانش اموزام به معلم عربی شون علاقه ندارن. همش بدش رو میگن. متوسطه اولم. ولب خود درس ...

البته قطعا به شخصیت و اخلاق خود معلم هم بستگی داره . خودن یه معلم عربی داشتم که هنوز با وجود اینکه این همه سال گذشته به یادش هستم جایی هم ببینم میرم جلو احوال پرسی میکنم . همیشه هم میگم خدا خیرش بده هر چی عربی بلدم اون یادم داده ولی خب من از دید اکثریت نگاه میکنم میبینم عربی انگار منفور شده مخصوصا تجربیا که همه دنبال پزشکی و پیرا هستن اصلا به عربی توجه نمیکنن

سلام

من عاشق زبان و ادبیات عرب هستم

ولی آنچه در مدارس تدریس میشه عربی نیست

یه درس نچسب زشته 

و شما میتونید دید مخاطبین رو به این زبان عوض کنید 

آقای ایاد فیلی و خانم هویدا معلم های من بودن و عشق به این زبان رو در من کاشتند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلاممن عاشق زبان و ادبیات عرب هستمولی آنچه در مدارس تدریس میشه عربی نیستیه درس نچسب زشته و شما میتون ...

ممنونم عزیزم برای اینکه وقت گذاشتید و نظرتون رو گفتید . من خیلی شخصیت شما رو دوست دارم به خاطر همین نظرتون برام قابل احترام و مهم بود . سپاس گزارم  

ممنونم عزیزم برای اینکه وقت گذاشتید و نظرتون رو گفتید . من خیلی شخصیت شما رو دوست دارم به خاطر همین ...

عزیزید

البته منطق و فلسفه هم جهان زیبایی هست

ولی دستتون باز نیست توش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزیدالبته منطق و فلسفه هم جهان زیبایی هستولی دستتون باز نیست توش

راستش من به فکر ارشدم هستم اگر عربی رو انتخاب کنم احتمالا مجبور میشم که ارشد رو در زمینه ادبیات عرب یا مترجمی زبان عربی بخونم که زیاد برام خوشایند نیست البته در کل به این ربان علاقه مند هستم ولی احساس میکنم که در سطوح بالاتر میتونم ادامش بدم ولی اگر فلسفه و منطق تدریس کنم در زمینه فلسفه ادامه تحصیل میدم که این برام خوشایندتره