2777
2789
عنوان

گران فروشی

460 بازدید | 25 پست

دیروز ی کرم پودر چند تا تیکه وسیله خریدم 950 تومن دادم کرم پودر مارک گلدن بل که تو سایت  زده 350 با تخفیف 260 بهم فروخت 550 چیکار کنم درش هم باز کردم بنظرتون برم مغازش گردن میگیره

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

منم یه لباس ساده رو بهم ۲۵۰۰ دادش بعدش توی نت زدم از اون شیک ترها و همون جنس پارچه گرونش ۱۶۰۰ تاا ۱۹۰۰بودش😢

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اولا فیک واصل داره 

دوما خب چند جا رو بگرد بعد بخر

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

استاتر اجازه دارم اینجا کارامو معرفی کنم؟

🫀

اگه نه بگو پاک میکنم

بچه ها من این کیفا دست دوز چرمی میدوزم با قیمت عالی 😍

عکسا تو تاپیکم هست همه عاشقش شدن 

آدرس روبیکا و پی جمو میزارم خوشال میشم سر بزنید 🫂

پیجم maede._.leather

روبیکا https://rubika.ir/gildacharm1375

منم یه لباس ساده رو بهم ۲۵۰۰ دادش بعدش توی نت زدم از اون شیک ترها و همون جنس پارچه گرونش ۱۶۰۰ تاا ۱۹ ...

من لباس مجلسی هم خریدم همینجور کلا شهر ما همچی گرونه ولی سر این کونم سوخته

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

برو حالا ی سر اگر پس نگرفتم حداقل بدونه که مردم حواسشون هست و متوجه میشن. اینا بخاطر اینکه مردم همش میگن دیگه شده ولش کن اینجوری شدند.اگه همه حساس بودند و پیگیر فروشنده ها هر جور میخواستند نمیفروختند. میتونی 124 هم شکایت ثبت کنی. هر چند من خودم خیلی قبل یکی ثبت کردم هنوز هم زده در حال پیگیری! ولی باز شاید یروز پیگیری بشه.

برو حالا ی سر اگر پس نگرفتم حداقل بدونه که مردم حواسشون هست و متوجه میشن. اینا بخاطر اینکه مردم همش ...

اره حتما میبرم چون واقعا سوز داره مگه مردم گنج کندن

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙