دیروز ی کرم پودر چند تا تیکه وسیله خریدم 950 تومن دادم کرم پودر مارک گلدن بل که تو سایت زده 350 با تخفیف 260 بهم فروخت 550 چیکار کنم درش هم باز کردم بنظرتون برم مغازش گردن میگیره
خب مشخصه که توی سایت ارزون تره بخاطر اینکه سایت عمده تر از مغازه ها میخره بجز اینم سایت پول برق و کرایه مغازه نمیده بجز اینم هیچ تضمینی نداره که سایت سالم برسونه دستت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لباس مجلسی هم خریدم همینجور کلا شهر ما همچی گرونه ولی سر این کونم سوخته
من تهرانم خیر سرم🤦♀️
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
ممکنه یکی سایت تولیدش قدیمی باشه. توی کشور ما هر سال قیمت دو برابر میشه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.