2777
2789
عنوان

چرا این انقدر قشنگهههههه🎧🥲

212 بازدید | 22 پست

ای که بی تو خودمو تک و تنها می‌بینم

هر جا که پا میذارم تو رو اونجا می‌بینم

یادمه چشمای تو پر درد و غصه بود

قصه‌ی غربت تو قد صد تا قصه بود

یاد تو هر جا که هستم با منه

داره عمر منو آتیش میزنه

تو برام خورشید بودی توی این دنیای سرد

گونه‌های خیسمو دستای تو پاک می‌کرد

حالا اون دستا کجاس اون دوتا دستای خوب

چرا بیصدا شده لب قصه‌های خوب

من که باور ندارم اون همه خاطره مرد

عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد

آسمون سنگی شده خدا انگار خوابیده

انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده

یاد تو هرجا که هستم با منه

داره عمر منو آتیش میزنه

هیچوقت فکر نمیکردم تو این سن بعضی آهنگ های داریوش بشه مسکن برام🥲🥀

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

داریوش سلطان سلطان 

این دنیا یه کنسرت داریوش بهم بدهکاره 🥲

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریوش سلطان سلطان این دنیا یه کنسرت داریوش بهم بدهکاره 🥲

من طرفدار نیستم چون خیلی گوش ندادم ازش

ولی آهنگ هایی که ازش شنیدم اصلا>>>>

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
عاللیههه قبلا گوشش دارم میرم دوباره دانلود کنم 😁

مناسب برای عر زدنه🥲😂

آره داریوش عشقهمنم عاشق این آهنگشمسراب رد پای تو وعروسکشم خیلی میدوستم

وای سراب رد پای توووو

آهنگ مورد علاقم ازش

عروسک رو نشنیدم. گوشش میدم حتما

من طرفدار نیستم چون خیلی گوش ندادم ازشولی آهنگ هایی که ازش شنیدم اصلا>>>>

من به شدت طرفدارشون هستم با اینک ۲۷ سالم هست ولی واقعا عاشق اهنگاشم و به شدت دلم میخواد برم کنسرتشون 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ک بودم از قمیشی و داریوش و ابی بدم میومد عاشق اندی و شهرام شهپره بودم

الان ک بزرگ شدم تازه میفهمم اهنگ چیه..  خواننده اینان واقعا صداهای ک هیچ وقت تکراری نمیشه اهنگ هایی ک هزار بار گوش کنی سیر نمیشی ازشون.  هایده مهستی🌻🌻🌻

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من به شدت طرفدارشون هستم با اینک ۲۷ سالم هست ولی واقعا عاشق اهنگاشم و به شدت دلم میخواد برم کنسرتشون

به به

بچه ک بودم از قمیشی و داریوش و ابی بدم میومد عاشق اندی و شهرام شهپره بودمالان ک بزرگ شدم تازه میفهمم ...

وای دقیقااااا

فرهاد

فریدون فروغی

کروش یغمایی

آرتوش

ویگن

بچه بودم حالیم نبود

الان ناراحتم فقط این دست آهنگ ها آرومم میکنه

وای دقیقااااافرهادفریدون فروغیکروش یغماییآرتوشویگنبچه بودم حالیم نبودالان ناراحتم فقط این دست آهنگ ه ...

اره واقعا الان پر گوشیم اهنگ های قدیمی  چقد قشنگ میخوندن با معنیو مفهوم..  حیف ک تو اون نسل ب دنیا نیومدیم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره واقعا الان پر گوشیم اهنگ های قدیمی چقد قشنگ میخوندن با معنیو مفهوم.. حیف ک تو اون نسل ب دنیا ن ...

واقعا